Kapschuur

Kapschuur

Een kapschuur is een houten overkapping die u kunt vergelijken met een houten carport. Alleen is een kapschuur nog een stuk ruimer en multifunctioneler. Het grote verschil tussen een kapschuur en een carport is allereerst al het uitzicht. Waar een carport een overdekte staanplaats is voor uw wagen – al dan niet met houten muren – lijkt een kapschuur echt op een huisje, hierbij heeft u sowieso muren, waardoor uw voertuig beter beschermd is tegen de regen, en een royaal dak waaronder alles droog en veilig gestald kan worden. Dit alles is ook functioneel: een kapschuur biedt u goed beschermde en eenvoudig toegankelijke opslagruimte.

Producten 1-24 van 108

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

De verschillende doeleinden van een kapschuur

Zoals eerder vermeld, kan een kapschuur gebruikt worden om uw voertuigen te plaatsen. Een kapschuur voor voertuigen wordt vaak gebruikt bij bijvoorbeeld garages of firma’s met een hoog aantal bedrijfswagens. Op die manier hoeven er niet zoveel carports gebouwd te worden, u kiest gewoon een kapschuur die voldoet aan uw eisen en voila, de oplossing voor uw probleem.


Naast parkeerplaats voor voertuigen kan u een kapschuur ook gebruiken als overdekt terras. Het voordeel hiervan is dat u profiteert van ontzettend veel ruimte. Een barbecue met een groot gezelschap bijvoorbeeld, is geen enkel probleem. In ons assortiment vindt u houten kapschuren tot wel meer dan 13 meter breed.


In een grote kapschuur kan u al uw spullen kwijt en kan u deze uithalen en opbergen wanneer u maar wilt. U hoeft de kussens van de zetel eigenlijk niet eens meer op te ruimen, door het goed uitgeruste dak en de grote hoeveelheid oppervlakte die u ter beschikking heeft, dient u enkel ervoor te zorgen dat uw zetels buiten het bereik van de regen staan en hoeft u zich er voor de rest niks van aan te trekken. Maar daarnaast is de kapschuur dus ook de plek bij uitstek om gezellig met veel mensen te zitten.


Een houten kapschuur bouwpakket op maat

Bij Tuindomein vindt u altijd de ideale houten kapschuur. Wij bieden u namelijk een kapschuur bouwpakket op maat. U heeft heel veel keuze uit verschillende modellen en formaten die u zelf in elkaar zet.

Het juiste model kapschuur is multifunctioneel. Wat dacht u bijvoorbeeld van een kapschuur met berging? Zo creëert u een nog meer veelzijdige opslagruimte: in de berging kunt u materialen afgesloten opslaan.

 

De prijs van een kapschuur

Een kapschuur is wel iets prijziger dan een carport. Dit spreekt natuurlijk voor zich, gezien de oppervlakte en de afwerking die u ervoor in de plaats krijgt.


U kan op de website van Tuindomein.be steeds een offerte aanvragen voor de producten die u graag wenst, hierbij kan u ook alles naar wens aanpassen. Denk maar aan de houtsoort, het type dakbedekking en natuurlijk ook de oppervlakte van de kapschuur.  Ook wat betreft de bezorgkosten kan u steeds op de website van Tuindomein.be kijken om te zien waarop u zich moet baseren. En heeft u vragen, dan staat onze klantenservice voor u klaar.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden