Douglas Blokhutten

Douglas blokhutten & douglas tuinhuizen

Bij Tuindomein.be kunt u vanzelfsprekend terecht voor douglas blokhutten en douglas tuinhuizen. Maar wat is een douglas tuinhuis of douglas blokhut precies? Dit is - natuurlijk - een tuinhuis of blokhut gemaakt van douglas hout. Hier leest u wat dit precies betekent en welke voordelen douglas tuinhuizen en douglas blokhutten precies bieden.

 

Douglas hout is een duurzame houtsoort die niet alleen sterk maar ook watervast is. Douglas hout is recht, stabiel en makkelijk te verwerken met eenvoudige machines. In tegenstelling tot het bouwen met andere houtsoorten, hoeft u dus geen bouwvakker te zijn om met douglas hout aan de slag te gaan. Met een klein beetje goede wil, een goed inzicht en een goed gevoel van logica en veiligheid kan u hiermee zeker aan de slag.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Om u een beeld te geven van de schoonheid van douglas hout, kan u op de website van Tuindomein.be het allerbeste voorbeeld bekijken van de mogelijkheden. Het is steeds belangrijk om u goed te informeren over het product dat u wenst aan te kopen. Iedere houtsoort heeft een ander onderhoud nodig, ook hierover vindt u meer informatie op onze website. Zo bieden wij u bijvoorbeeld alle belangrijke producten voor houtbehandeling.


Waarom kiezen voor een douglas tuinhuis/blokhut?

Ondanks dat Douglas hout  heel chic klinkt, is het niet onbetaalbaar. De combinatie van een fraaie uitstraling, goede levensduur en interessante prijs zorgt ervoor dat een douglas tuinhuis/blokhut voor veel mensen interessant is. Bij Tuindomein vindt u bijvoorbeeld al een prachtige blokhut van 400 cm x 400 cm voor iets meer dan 4.000 euro. Wanneer u de prijzen vergelijkt van tuinhuizen en blokhutten van andere soorten hout met die van een Douglas blokhut, zal u tot de conclusie komen dat een Douglas blokhut een super slimme keuze is.


Douglas blokhutten in uw tuin

Het grootste voordeel van een Douglas blokhut is natuurlijk het Douglas hout zelf. Dit duurzame maar betaalbare hout zorgt ervoor dat uw blokhut bestand is tegen alle weersomstandigheden. Nu ja, in België dient hout enkel bestand te zijn tegen hevige regen, maar het is natuurlijk wel leuk om te weten dat uw spullen veilig staan als het hard zou waaien of onweren. En dat uw blokhut/tuinhuis met de juiste behandeling lang mooi blijft.


Douglas hout is van zichzelf een beetje roze-achtig en zal van nature na verloop grijs verkleuren. Door het hout te behandelen zorgt u echter voor een uitstraling naar wens.


Om de ruimte die een Douglas blokhut biedt optimaal te gebruiken, kan u ook steeds kiezen om bijvoorbeeld een extra opbergbak in de blokhut te plaatsen. Op die manier heeft u niet alleen orde, maar kan u ook zorgen voor een nette, opgeruimde bergplaats.


De opties zijn eindeloos, u kan de afmetingen van uw gewenste blokhut steeds aanpassen, alsook het aantal ramen of deuren dat u graag in uw blokhut heeft. Er is voor ieder wat wilt en u zal zeker vinden wat u zoekt. Heeft u toch nog twijfels of vragen bij het gebruik, de voordelen of de mogelijkheden van een Douglas blokhut, kan u steeds bij het team van Tuindomein.be terecht met al uw vragen, een goede service staat bij ons vooraan, zodat u precies vindt wat u zoekt.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden