Terrasoverkapping

Terrasoverkapping hout

Wanneer u ervoor kiest om een terrasoverkapping te plaatsen in uw tuin, wordt deze vaak gebruikt in de zomer. U kan er uw buitenterras perfect een heel jaar laten staan en in de zomer genieten van uw terrasoverkapping zonder dat u bang moet zijn van een hele dag in de brandende zon te zitten.


Veel mensen vergeten echter dat een terrasoverkapping ook heel handig is voor in de winter. Dit door de vele opties in terrasoverkappingen. U kan hierbij kiezen voor een overkapping met of zonder wanden. Wanneer u kiest voor een overkapping zonder wanden, zit u nog steeds droog. Wordt het wat koud, dan kunt u een vuurtje aansteken en genieten van de frisse buitenlucht. Dit is niet alleen erg gezellig, maar ook nog eens gezond! Kiest u voor een houten overkapping voor uw terras die aan drie zijden wanden heeft, dan zit u altijd heerlijk beschut.

Producten 1-24 van 257

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

De verschillende soorten terrasoverkappingen

De meest voorkomende terrasoverkapping is zoals steeds de houten terrasoverkapping.  Deze is te bestellen in alle soorten en maten en ook in verschillende houtsoorten zoals Douglas, Red Class Wood, geïmpregneerd grenen en geïmpregneerd vuren. Er is voor ieder wat wils en bij Tuindomein kunt ook uw de ideale overkapping voor uw terras samenstellen.


U kan ook kiezen voor een terrasoverkapping met een puntdak in plaats van een plat dak.

Dit is erg handig wanneer u een terrasoverkapping plaats voor een terras dat niet aan uw huis grenst, maar bijvoorbeeld wanneer uw terras achteraan in de tuin is. Zo lijkt het alsof u nog een extra huisje heeft en geeft een heel leuk uitzicht vanuit uw huis, of – wanneer zichtbaar – vanop de straat. Maar zo’n terrasoverkapping is ook functioneel met het oog op de afwatering.


Wilt u naast een mooie en gezellige overkapping op uw terras ook extra bergruimte? Kies dan voor een terrasoverkapping met berging.


Een terrasoverkapping van hout en schuifzeil

Nog een handige en leuke optie is de terrasoverkapping gemaakt met een schuifdoek. Hiermee creëert u het perfecte vakantiegevoel. Dankzij het doek kunt u naar wens schaduw creëren.

Door het schaduwdoek houdt u net genoeg zonlicht tegen om er geen last van te ondervinden, maar u krijgt nog steeds voldoende licht door. U heeft keuze uit ivoor, zandbeige of zilvergrijs doek.


Altijd de ideale overkapping voor uw terras bij Tuindomein

Bij Tuindomein vindt ook u de ideale overkapping voor uw terras. Er zijn namelijk ontzettend veel verschillende soorten terrasoverkappingen. Een terrasoverkapping is dan ook eigenlijk een verzamelnaam. Want een overkapping van uw terras kan van alles zijn. Van een eenvoudig en elegant prieel tot een blokhut met overkapping en alles daar tussenin en omheen.


Neem rustig uw tijd om ons fraaie assortiment aan houten overkappingen te bekijken. Heeft u een vraag over een terrasoverkapping die u interessant vindt? Wij staan voor u klaar. U kunt ook eenvoudig online een persoonlijke offerte aanvragen van het model naar keuze.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden