Goedkope schuttingplanken 

Wilt u zelf een schutting, een tuinafscheiding of een ander hekwerk maken? Dan heeft u natuurlijk schuttingplanken nodig! Indien u wilt dat uw construct jarenlang mee gaat en haar uitstraling behoudt, dan kiest u voor de goedkope schutting planken van Tuindomein.nl. Bij Tuindomein.nl bent u immers altijd gegarandeerd van een aantal zaken: producten van de allerbeste kwaliteit, een scherpe prijs en de beste klantenservice. Bij Tuindomein.nl vinden wij het belangrijk dat ongeacht in welke prijsklasse u zoekt, u de houten schutting plank kunt vinden die u zoekt.

Producten 1-24 van 38

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Ruim assortiment schuttingplanken

In het ruime assortiment tuinhout van Tuindomein.nl vindt u tevens alle toebehoren die u nodig heeft voor de bouw van uw schutting, blokhut met overkapping of veranda. Samen met de montagehandleidingen die u geleverd krijgt, kan u gemakkelijk en snel zelf aan de slag! Komt u er niet uit? Of ontvangt u toch graag advies van één van onze specialisten? Dit kan uiteraard ook! Onze medewerkers staan op werkdagen voor u klaar van 10:00-14:00 uur. U kunt ons telefonisch bereiken via 0541 – 22 25 80 en per mail via info@tuindomein.nl.

Schutting planken van diverse materialen

Op de website van Tuindomein.nl vindt u veel variatie in het materiaal houtsoorten dat wij aanbieden. Niets is minder waar voor de schutting planken in ons assortiment. Zodoende kunt u een keuze maken tussen zes verschillende houttypen:

  • Grenen hout (midden Europees) – Grenen houten schuttingplanken zijn de beste optie voor u wanneer u de planken veel bewerkt. Dit type houtsoort is met uitstek als beste schikt om te schuren, frezen, zagen, spijkeren, schroeven, noem het maar op!

  • Hardhout – U kiest voor hardhouten schuttingplanken wanneer u een plank zoekt die lang mee gaat en haar uitstekende kwaliteit lang behoudt. Zo gaan onze de hardhouten schuttingplanken van Tuindomein.nl 20 à 25 jaar mee!

  • Lariks/Douglas – Onze Lariks/Douglas schuttingplanken zijn één van onze meest populaire planken. Dit is ook niet heel raar aangezien zij, door haar roodachtige gloed, een warme en natuurlijke uitstraling geven aan uw tuin. Ook zijn deze planken goed bestendig tegen vocht waardoor ze zéér geschikt zijn voor buitentoepassingen

  • Red Class Wood – De schuttingplanken gemaakt van Red Class Wood kiest u wanneer u graag ecologische én duurzame producten in uw tuin terugziet. De Red Class Wood planken hebben eenzelfde uitstraling als de Lariks/Douglas planken, maar zijn een stuk duurzamer. Bovendien verkleuren ze minder snel, zetten ze minder uit en krimpen ze minder dan elk ander houttype.

  • Vuren hout (midden Europees & Noord-Zweeds) – De vuren houten schuttingplanken die wij aanbieden zijn gemakkelijk te herkennen aan haar witachtige kleur. Bovendien beschikken deze planken over minder kwasten en noesten in de plank. Hierdoor oogt dit type schuttingplank vaak moderne dan de andere houttypen. Perfect wanneer u een moderne uitstraling in uw tuin wilt creëren!

Houten schuttingplanken plaatsen

Indien u zelf een schutting of tuinscherm wilt bouwen, dan doet u dit met de schutting planken van Tuindomein.nl. Voordat u begint, is het raadzaam om de montagehandleiding door te nemen. Ook is het belangrijk dat u over de juiste tuinpalen en toebehoren beschikt—zodra dit gereed is, kunt u aan de slag!

Bij het plaatsen van de houten schutting planken kunt u ervoor kiezen om de planken horizontaal of verticaal te plaatsen. Ook kunt u kiezen voor een (deels) open schutting—hierbij laat u gaten in de schutting zodat uw tuin optisch groter lijkt. Indien u kiest voor een dichte schutting, kan u ervoor kiezen om deze te potdekselen. Potdekselen is het over elkaar heen leggen van schutting planken. Voor het potdekselen kan u naast onze schutting planken ook kiezen voor onze potdekselplanken of onze rabatdelen. Uiteraard vind u bij ons ook een ruim aanbod tuinpalen zodat u uw schutting stevig kan monteren. Heeft u vragen? Of ontvangt u toch graag wat meer advies? Neem dan contact met ons op!

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.