Fietsberging

Fietsenberging online kopen

Om uw fiets beter te beschermen tegen alle weersinvloeden kunt u kiezen voor een fietsenberging van Tuindomein. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een houten berging of een metalen fietsberging. Deze fietsbergingen zijn geheel overdekt en eventueel af te sluiten. Deze metalen fietsbergingen zijn ook uitermate geschikt voor kleinere tuinen omdat ze compacter zijn dan een blokhut. Maar u kunt ook kiezen voor een houten overkapping om een groot aantal fietsen onder te plaatsen. U kunt in deze berging natuurlijk ook andere spullen kwijt zoals gereedschap, tuinkussens en bloempotten.

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Fietsen schuurtje

Bent u op zoek naar extra opbergruimte voor in uw tuin waar u uw fietsen in kunt plaatsen? Kies dan voor een mooi en functioneel fietsen schuurtje van Tuindomein. Een schuur voor fietsen levert u veel voordelen op. Wij bieden de schuren in verschillende modellen, groottes en materialen aan. U bestelt ze eenvoudig in onze webshop!

Waarom kiezen voor een fietsen schuur?

Het is erg handig om een specifiek schuurtje voor fietsen te plaatsen. De meeste mensen hebben een schuur in hun tuin, vaak worden daar ook de fietsen in geplaatst. De schuur wordt echter voor meerdere materialen gebruikt, zoals gereedschap, tuinstoelen, speelgoed voor de kinderen en ga zo maar door. Het gebeurt dan als snel dat de fietsen in de weg staan als u naar iets op zoek bent. Het gevolg is vaak dat de fietsen vallen of beschadigd raken. U kunt dit probleem heel makkelijk oplossen door een speciale schuur voor fietsen te plaatsen. Daarnaast worden de fietsen dankzij het schuurtje optimaal beschermd tegen weersomstandigheden. De fietsen staan voortaan altijd overdekt waardoor regen, vorst en kou de fietsen niet negatief kunnen beïnvloeden. De bergingen zijn bovendien af te sluiten met een slot als u deze erop monteert. Zo worden de fietsen goed beschermd tegen diefstal.

Schuurtje voor fietsen in verschillende soorten en maten

Bij ons kunt u een fietsen schuurtje in verschillende uitvoeringen, groottes en materialen bestellen. Wat materialen betreft kunt u kiezen uit hout, metaal of kunststof.

Houten schuurtje voor fietsen

Bij Tuindomein kunt u veel producten van hout vinden. Wij zien hout dan ook als het ultieme materiaal voor gebruik in de tuin. Het heeft een natuurlijke uitstraling, het is duurzaam en het materiaal is op verschillende manieren te behandelen. Zo kunt u een houten schuur voor fietsen geheel naar uw eigen wens aanpassen door gebruik te maken van beits. Wij bieden houten schuurtjes en bergingen in veel verschillende uitvoeringen aan.

Schuur voor fietsen van metaal of kunststof

Wilt u een berging voor uw fietsen waar u minder onderhoud aan heeft? Houdt u meer van een moderne uitstraling? Ook dan hebben wij enkele goede opties in huis, zoals een metalen fietsberging of een kunststof fietsenberging. Deze zijn heel eenvoudig te onderhouden, af en toe afnemen met water of een stoffer is voldoende om het fietsenhok jarenlang mee te laten gaan.

Kan het fietsen schuurtje overal geplaatst worden?

Niet elke ondergrond is geschikt om een schuurtje voor fietsen te plaatsen. Het is erg belangrijk dat de ondergrond verhard, 100% vlak en waterpas is. U kunt hiervoor diverse oplossingen bedenken. Wij geven hieronder een aantal voorbeelden:

  • Tegels
  • Bestrating
  • Beton
  • Houten vlonder van vlonderplanken
  • Composiet vlonder van composiet WPC vlonderplanken
  • Houten of composiet vlonders / terrastegels

Er bestaan dus behoorlijk veel opties om een goede ondergrond voor uw fietsen schuurtje te maken. Velen van deze opties kunt u bij ons bestellen, kijk voor alle opties in onze webshop!

Kan ik de schuur voor fietsen zelf monteren?

De schuur voor fietsen die u bij ons bestelt, wordt als bouwpakket geleverd. Natuurlijk zit daar een uitgebreide en handige montagebeschrijving bij. Hierdoor is het niet moeilijk om de berging te monteren. Wij raden u echter wel aan om dit met twee personen te doen. U heeft iemand nodig die bepaalde delen vasthoudt terwijl u deze vastzet. U voorkomt hiermee dat een element valt terwijl u bezig bent. U zou anders uzelf kunnen bezeren of een deel van het schuurtje kunnen beschadigen.

Fietsen schuurtje bestellen bij Tuindomein

Wilt u een fietsen schuurtje in uw tuin plaatsen? Dan bent u bij Tuindomein aan het juiste adres! In ons assortiment vindt u een grote keus houten schuurtjes die speciaal voor de fietsen gebruikt kunnen worden. De bergingen kunnen natuurlijk ook voor andere toepassingen worden ingezet. Wij bieden vooral fietsschuren aan van hout. U kunt deze in verschillende maten en uitvoeringen bij ons bestellen, zoals mooie groene tuinhuisjes met schuine daken. Deze hebben een rustieke en natuurlijke uitstraling. Bent u op zoek naar een fietsenberging met een moderne look? Dan hebben wij enkele prachtige houten opties, of u kunt kiezen voor schuur voor fietsen van metaal of kunststof. Wij bieden geen montageservice om uw fietsenberging te monteren. De schuren zijn vrij eenvoudig zelf in elkaar te zetten. Is zelf monteren niet mogelijk voor u? Dan kunt u overwegen om een plaatselijk klussenbedrijf in handen te nemen. Heeft u meer informatie nodig? Mocht u nog met een aantal vragen zitten waarop u niet direct een antwoord kunt vinden, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zitten klaar om uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Mocht u er toch niet uitkomen en graag geadviseerd willen worden dan kunt u contact opnemen.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden