Spa en Wellness

Spa & wellness in eigen tuin

Misschien gaat u al eens graag naar de wellness voor wat welverdiende rust. Het is dé manier om te ontspannen en u eens lekker te laten verwennen. Thuis heeft u dat niet. Of kunnen wij beter zeggen: nog niet. Want met behulp van Tuindomein zorgt u voor een heerlijke spa & wellness ervaring in uw eigen tuin.

Om naar de wellness te gaan moet u natuurlijk een vrije dag hebben, en al een aardig bedrag neerleggen voor één dag, wat als u – met weliswaar een iets groter bedrag – iedere dag naar de wellness kan gaan? Wanneer u een spa in uw tuin wilt plaatsen, lijken de opties eindeloos. U kan kiezen voor een hot tub, deze al dan niet in hout, maar ook voor een echte sauna.

Producten 1-24 van 125

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Deze sauna ziet er niet alleen prachtig uit, het biedt u ook alle comfort en mogelijkheden van naar een sauna buitenshuis te gaan. De aankoop van een sauna is een echt plezier. U kan op de website van Tuindomein.be lekker lang browsen vanuit uw zetel om de perfecte sauna te vinden. Wilt u binnenkort een sauna kopen of een hottub kopen? Of misschien wel allebei? Dan zorgt u voor ultieme wellness in uw tuin.

Een heerlijke sauna kopen

Wanneer u een sauna in uw tuin wilt plaatsen, weet u natuurlijk al van tevoren dat er een prijskaartje aan verbonden is. Dit wil echter niet zeggen dat u zich blauw gaat betalen. Een sauna kopen is wellicht haalbaarder dan u denkt. De aankoop van een sauna is een investering. Maak even de berekening hoeveel u betaalt als u een bezoekje brengt aan een wellnesscentrum. Dit is meestal ook maar voor één dag, of zelfs maar voor een paar uur. Als u de prijs van deze uitstapjes vergelijkt met de prijs van een sauna die u in uw tuin plaatst en elke dag ter beschikking staat, is het verschil enorm.

De voordelen van een sauna in eigen tuin

Een eigen sauna kopen voor in uw tuin heeft tal van voordelen. Te beginnen bij de beschikbaarheid. U hoeft geen wellness of sauna meer te boeken.  U hoeft geen rekening te houden met uw werkrooster. U kan gewoon thuiskomen en even ontspannen door de tuin in te gaan.

Na de aankoopprijs dient u ook geen verdere kosten meer te betalen voor het gebruik van de sauna – dit afgezien van de energiefactuur en het water – u heeft een investering gedaan voor het leven waar u zeker uw geld uit zal halen.

Een sauna in eigen tuin is niet alleen leuk, het ziet er ook enorm leuk en vooral luxueus uit. Op de website van Tuindomein.be kan u een sauna kopen die perfect bij u past. Een sauna in eigen tuin heeft eigenlijk alleen maar voordelen, het enige waar u zich zorgen over moet maken is de plaats waar uw sauna moet komen.

Over de bezorging hoeft u ook niet na te denken. Tuindomein.be zorgt ervoor dat uw sauna op het door u gewenste moment bij u thuis wordt geleverd. De tarieven hiervoor kan u vinden op de website.

Een hottub kopen? Wij bieden een prachtige jacuzzi van hout


Op het gebied van spa & wellness in uw tuin is er nog veel meer mogelijk. Wilt u bijvoorbeeld een hottub kopen? Dat kan bij ons. Zo kunt u onder andere een prachtige jacuzzi van hout kopen. Prachtig om te zien, authentiek en heerlijk comfortabel.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden