Blokhutdelen

Blokhutdelen

Een tuinhuis of blokhut kiezen is één ding: wanneer u deze laat leveren valt er al een hele last van uw schouders. U hoeft immers alleen de blokhut te kiezen die u mooi vindt.  U kunt er echter ook voor kiezen deze zelf in elkaar te steken. Daarvoor hebt u de juiste blokhutdelen (blokhutprofiel) nodig. Het kost wat tijd en moeite, maar met een beetje goede wil en de handige Harry in uzelf, staat deze in een mum van tijd in elkaar. Met de juiste blokhutdelen maakt u een prachtige blokhut. Wij hebben deze voor u.

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wat is blokhutprofiel?

 Wanneer u er dus voor kiest om uw blokhut zelf te bouwen, dient u als eerste op zoek te gaan naar het juiste blokhutprofiel. Daarmee bedoelt men dat u in de eerste plaats het gewenste hout dient te kiezen.

Blokhutprofielen zijn aan beide zijden gelijk. Vaak hebben deze aan beide zijden een veilingkantje zodat de planken makkelijk samenstelbaar zijn. Door uw blokhutprofiel zorgt u ervoor dat u op een fijne en makkelijke manier een goede en stevige blokhut kan bouwen, waarbij de planken mooi aansluiten en uw blokhut goed en stevig is afgewerkt. Blokhutprofiel van 28mm is uitstekend te combineren met sleufpalen, voor een eenvoudig te bouwen en stevige constructie.

Een blokhutprofiel is bestelbaar in verschillende soorten hout en ook in verschillende maten. Er is voor ieder wat wils: qua budget en uitstraling. Natuurlijk dienen blokhutdelen duurzaam te zijn. U zet een blokhut natuurlijk niet neer voor slechts een paar jaar. Hier wilt u lange tijd van kunnen genieten. Bij Tuindomein bent u altijd verzekerd van kwalitatieve blokhutdelen. Maar het is wel goed om rekening te houden met uw wensen en eisen. Om de levensduur te verlengen, kunt u het hout plaatsen op betonbandjes.

De diverse soorten blokhutprofiel

Wat is er voor nodig om zelf uw blokhut te bouwen? Laten wij voorop stellen dat u om zelf een blokhut te bouwen natuurlijk dient te beschikken over de juiste gereedschappen. Ook is het absoluut een voordeel als u handig bent en wellicht al over ervaring beschikt. Maar vanuit de benodigde materialen bezien, begint een mooie blokhut natuurlijk met goed blokhutprofiel.

Blokhutprofiel is iets waar u het beste niet op kunt bezuinigen. Dit zijn de blokhutplanken die uw blokhut hun structuur geven, waar u elke dag naar kijkt én die lange tijd mee moeten gaan. Investeer daarom in kwaliteit. Daar bent u bij Tuindomein van verzekerd. Wij bieden u altijd het blokhutprofiel dat past bij uw wensen en budget. U heeft keuze uit:

  • Geïmpregneerd grenen
  • Geïmpregneerd vuren (zwart of grijs)
  • Red Class Wood
  • Lariks douglas

Stuk voor stuk zijn dit blokhutdelen die uitstekend geschikt zijn voor het bouwen van een stevige, mooie en duurzame blokhut. Dankzij impregnatie zijn grenen en vuren mooi duurzaam voor een goede prijs. Douglas kunt u op zijn beurt weer naar wens afwerken en behandelen, terwijl Red Class Wood één van de sterkste en duurzaamste houtsoorten is. Voor het bouwen van een onverwoestbare blokhut.

Voor blokhutdelen en meer

 Natuurlijk verkoopt Tuindomein u niet alleen de blokhutdelen waar u naar op zoek bent. Ook voor alle blokhut toebehoren zoals ramen en deuren kunt u bij ons terecht. En heeft u advies nodig, dan staat onze klantenservice voor u klaar.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden