Barrel sauna

Sauna kopen

Wanneer u graag een sauna wilt plaatsen in uw tuin, is Tuindomein.be het juiste adres. Bij ons kunt u een prachtige sauna kopen. Een tuinsauna is voor velen toch wel de ultieme vorm van luxe. Bij ons vindt u de perfecte barrelsauna, eentje waar u heel uw leven plezier aan gaat hebben.

Producten 1-24 van 35

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Wat is een barrelsauna?


Het woord zegt het zelf: een barrelsauna is een sauna in de vorm van een ton. Dit klinkt eigenaardig, maar het is zoveel leuker dan een standaard vierkante sauna die een groot deel van uw tuin / ruimte in beslag neemt. Een barrelsauna biedt u uiteraard alle voordelen van een reguliere sauna. Door zijn ronde vorm is een saunabarrel echter zeer efficiënt. Bovendien neemt deze minder ruimte in, en ziet-ie er gewoon hartstikke mooi uit. Zo’n sauna kopen is dus een uitstekend idee.

De mogelijkheden van een barrelsauna


Bij het kiezen van een barrelsauna dient u rekening te houden met het aantal personen dat gebruik zal maken van uw sauna. Op de website van Tuindomein.be vindt u de verschillende mogelijke afmetingen. Er is voor iedereen een passende saunabarrel voor in uw tuin. Ook modellen voor het hele gezin.

Wanneer u de tuinsauna alleen zou willen gebruiken of met twee, kan u kiezen voor de kleinste sauna, deze heeft een breedte van 195 cm en een lengte van 250 cm., deze is dus zeker en vast groot genoeg voor jullie beiden. Maar ook compact genoeg om in vrijwel elke tuin te plaatsen.

Wanneer u de sauna in uw tuin wilt gebruiken met een groter gezin of wanneer u deze aankoopt met uw vriendengroep, kan u al kiezen voor een grotere sauna, deze afmetingen verschillen al zeker tot van zelfs 215 cm tot 400 cm. Indien u in plaats van een tonvormige sauna liever een ovale sauna heeft, hebben wij deze ter uwer beschikking met afmetingen van 405 cm op 240 cm. U leest het: iedereen kan bij ons een sauna kopen.

De plaatsing van uw barrelsauna


Het voordeel van een barrelsauna in alle beschikbare maten is dat u deze altijd kan plaatsen, zelfs wanneer u maar een heel klein plekje tuin vrij hebt. Vele mensen plaatsen hun sauna naast een eventueel zwembad, zodat ze na een uurtje lekker zweten een verfrissende duik kunnen nemen. Heerlijk toch?

Het is natuurlijk fijn als u de sauna dicht bij uw woning kan plaatsen zodat u, wanneer het koud is of regent niet super ver moet stappen, maar u kan uw sauna plaatsen waar u wilt. Wellicht hebt u al een heerlijke plek voor spa & wellness in uw tuin, en wilt u uw sauna plaatsen in nabijheid van een terras of hottub. De sauna wordt steeds geleverd met alle nodige elementen, dus ook de houten “pootjes” waar de sauna op rust.

De barrelsauna wordt steeds geleverd als bouwpakket, u dient de sauna dus zelf in elkaar te steken en krijgt hiervoor duidelijk instructies mee. U kan natuurlijk alle opties zelf kiezen, van de kleur van de sauna tot de kleur van het dak.

Indien u graag een extra onderdeel aankoopt of u merkt dat er iets kapot is dat vervangen dient te worden, kan u steeds de website van Tuindomein.be raadplegen, wij hebben alle extra onderdelen voor u beschikbaar.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden