Buitenverblijf

Buitenverblijf in uw tuin

Wie denkt aan een buitenverblijf, denkt misschien automatisch aan een huisje aan zee, in de Ardennen of zelfs aan een huisje in het buitenland. Maar dit is niet altijd het geval. Buitenverblijven kunnen veel meer zijn dan dat. Wat dacht u ervan om een buitenverblijf te plaatsen in uw eigen tuin? Onder een buitenverblijf in eigen tuin verstaan wij heel veel. Het kan namelijk gaan om een eenvoudig buitenverblijf om beschut te zitten en nog meer van uw tuin te genieten. Maar ook een luxe buitenverblijf voor extra leefruimte binnen en een unieke logeerplek behoort tot de mogelijkheden.

De verschillende soorten buitenverblijven

Op de website van Tuindomein.be vindt u buitenverblijven in alle vormen en maten. Zo is er bijvoorbeeld – wanneer u het graag gewoon heel simpel houdt – een buitenverblijf met een houten overkapping dat u kan installeren naast uw tuinhuis of blokhut. Op die manier kan u buiten zitten bij mooi weer maar felle zon, en u ’s avonds naar binnen verplaatsen wanneer het toch te hard afkoelt.

 

Heeft u liever een klein maar fijn buitenverblijf, dan kijkt u best even naar een tuinprieel. Deze kleine, schattige, maar zeer multifunctionele verblijfjes zorgen ervoor dat u altijd een plaats heeft om buiten plaats te nemen voor een gezellig dinertje onder het gezin, of met vrienden. Vergeet niet, bij elke optie staan er verschillende maten ter uwer beschikking.

 

Een prachtig houten buitenverblijf dat helemaal bij u past

Bij ons kunt u altijd het houten buitenverblijf aanschaffen dat helemaal bij u past. Denk aan een luxe blokhut of kapschuur. Hiermee kan u alle kanten uit. Er zijn tal van verschillende oppervlaktes ter beschikking, in verschillende kleuren en dus ook voor verschillende doeleinden. Een luxe blokhut met overkapping als buitenverblijf is een perfecte keuze wanneer u niet alleen binnen een salon heeft, maar ook buiten graag comfortabel zit. Hier kan u urenlang genieten van de buitenlucht, maar ook naar binnen gaan en tot rust komen na een drukke week, of een lekker lang weekend.

 

Zoals u ziet is er voor ieder wat wils, u hoeft alleen maar duidelijk te bedenken wat voor oppervlakte u graag heeft, of u al dan niet wenst dat uw buitenverblijf verbonden is aan uw tuinhuis of veranda. En of u graag een open of gesloten buitenverblijf heeft. De oppervlakte kan ook afhankelijk zijn van enkele extra wensen. Zo is een buitenverblijf natuurlijk een perfecte plek om een prachtige hottub te plaatsen.

 

De kostprijs van een buitenverblijf

De kostprijs van een buitenverblijf ligt volledig in uw handen.  Omdat er zoveel verschillende opties en mogelijkheden zijn, is natuurlijk ook de prijs erg variërend. Vast staat wel dat het juiste buitenverblijf in uw tuin zelfs een alternatief kan zijn voor een korte vakantie of weekendje weg. Want – geloof het of niet – België heeft ook mooie zomers.

 

Bij het kiezen van een houten buitenverblijf voor uw tuin is het natuurlijk als eerste erg belangrijk dat u weet waar u net naar op zoek bent. Op basis daarvan kan u dan op de website van Tuindomein.be een prijsofferte aanvragen en weet u in een mum van tijd wat de prijs van uw buitenverblijf is. U kan ook steeds de website raadplegen om al een idee te krijgen van de verschillende prijzen bij de verschillende buitenverblijven. Indien u na uw research nog vragen heeft, staat onze klantenservice voor u klaar.