Tuindeuren

Tuindeuren koopt u voordelig bij Tuindomein.be

Wanneer u de zoektocht naar een tuindeur start, zal u heel wat verschillende tuindeuren tegenkomen. Er zijn tuindeuren in heel wat verschillende soorten, maten en kleuren. In het assortiment van Tuindomein vindt u al deze tuindeuren. Wij zijn specialist op het gebied van houten tuindeuren. Of u nu op zoek bent naar een schuttingdeur of een hoge deur voor plaatsing in uw tuinhek: bij ons vindt u zeker weten de houten tuindeur die u zoekt.

De verschillende soorten tuindeuren

De eerste en natuurlijk klassieke tuindeur, is de houten tuindeur met verticale schuttingplanken en scharnieren die met een zwaaibeweging openen en sluiten. Dit type tuindeur blijft logischerwijs zeer populair. In ons assortiment zijn deze tuindeuren beschikbaar met verschillende soorten schuttingplanken. En uiteraard in verschillende soorten hout. Populair is de douglas houten tuindeur, maar ook onder andere vurenhout en hardhout zijn verkrijgbaar.

Tuindeur met schuifsysteem

Een klassieke houten tuindeur is voor veel mensen favoriet. Maar ook wanneer u op zoek bent naar een ander type houten tuindeur of schuttingdeur, bent u bij ons aan het juiste adres. Wat dacht u van een tuindeur met schuifsysteem? Ideaal wanneer u niet de ruimte hebt voor een openzwaaiende deur. Of gewoon wanneer u dit mooi vindt, natuurlijk. Een schuifdeursysteem zorgt ervoor dat uw deur openschuift en dus geen plaats nodig heeft om met een zwaaibeweging open te gaan. Een tuindeur met schuifsysteem wordt niet perse gebruikt bij een schutting of tuinhek, deze kan ook worden gebruikt om bijvoorbeeld in uw veranda te hangen.

De prijs van een houten tuindeur

De prijs van een houten tuindeur is erg uiteenlopend. Daar hebben wij bewust voor gezorgd. Wij willen aan zoveel mogelijk mensen de perfecte tuindeur kunnen bieden. De prijs van uw houten tuindeur is grotendeels afhankelijk van de houtsoort. Bij Tuindomein bent u altijd verzekerd van kwaliteit. Maar wilt u een tuindeur of schuttingdeur met een zeer lange levensduur, dan kunt u kiezen voor een tuindeur van hardhout of Red Class Wood. Wanneer u kiest voor een houten tuindeur met een schuifsysteem, spreekt het natuurlijk voor zich dat de prijs hiervan een beetje hoger ligt dan een klassieke tuindeur. Bij een schuifsysteem hoort natuurlijk ook het materiaal, en hiervoor heeft u meer materialen nodig dan bij een klassieke tuindeur.

Ook voor kozijnen

Heeft u tevens een kozijn nodig voor uw houten tuindeur? Ook daarvoor kunt u uiteraard bij Tuindomein terecht. Ook bij onze kozijnen heeft u altijd de mogelijkheid om te kiezen voor een houtsoort en uitstraling die bij uw tuindeur passen, zodat u een mooi geheel creëert.

Extra privacy, stevigheid en veiligheid

Wat is voor u belangrijk bij het kopen van een houten tuindeur? Wij bieden u diverse modellen met extra’s. Extra privacy bijvoorbeeld: een tuindeur waar geen doorkijk mogelijk is. Of extra stevigheid dankzij een geïntegreerd stalen frame. Ook verkopen wij extra veilige tuindeuren met SKG**-sloten. Dit is een ideale schuttingdeur waarmee u uw tuin veilig afsluit.

Wij helpen u graag

Indien u graag nog meer informatie had ontvangen, aarzel dan niet om de klantendienst van Tuindomein.be te contacteren. Wij helpen u graag verder met al uw vragen.