Terrasplanken en vlonderplanken

Wie een tuin heeft, heeft meestal ook een terras. Soms is dit al aanwezig bij de aankoop van uw huis, in andere gevallen dient u zelf nog een terras aan te leggen. Een terras kiezen is niet perse een moeilijke opdracht, maar u moet natuurlijk wel nadenken over een paar belangrijke aspecten vooraleer u uw terras kan beginnen leggen. Gaat u een terras of vlonder maken of vernieuwen, dan begint dit natuurlijk met de keuze voor de juiste terrasplanken of vlonderplanken. Die heeft Tuindomein voor u.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Veel verschillende soorten terrasplanken

Bij het kiezen van uw terras dient u eerst al na te denken over het soort terras waarvoor u wilt gaan. Wordt het een houten terras? Dan gaat u natuurlijk voor houten terrasplanken. Vaak maken mensen de keuze tussen hout of stenen. Hout geldt als een voordelige optie. Zelfs terrasplanken van hardhout zijn vaak betaalbaarder dan steen. Natuurlijk heeft u bij houten terrasplanken keuze uit diverse houtsoorten en diverse stijlen.

Of heeft u behoefte aan vlonderplanken?

Naast terrasplanken verkopen wij ook vlonderplanken, inclusief vlonderplanken van hardhout. Ook voor moderne composiet vlonderplanken kunt u bij ons terecht. Composiet vlonderplanken bieden u de uitstraling van hout, maar dan zonder de nadelen. Deze kunststof planken zijn zeer duurzaam en onderhoudsvrij. Vlonderplanken kunt u niet alleen gebruiken voor het bouwen van een vlonder, maar ook rondom een vijver of om een looppad aan te maken.

De houtsoorten van onze terrasplanken en vlonderplanken

U kunt onze terrasplanken en vlonderplanken van diverse soorten hout bestellen. Maar wat is voor u nu de meest geschikte houtsoort? Bent u op zoek naar voordelige vlonderplanken, dan kunt u kiezen voor geïmpregneerd grenen. Voordelig, maar toch sterk en goed beschermd tegen de elementen. U kunt van deze vlonderplanken een prachtig terras maken. Indien gewenst kunt u het hout nog verder behandelen. Een stapje hoger op de ladder vindt u douglas vlonderplanken. Wilt u echt vlonderplanken aanschaffen van zeer duurzame kwaliteit, dan kunt u kiezen voor Red Class Wood hardhout vlonderplanken.

De sterkste terrasplanken zijn onze bankirai hout vlonderplanken. Hiermee zorgt u echt voor een zo goed als onverwoestbaar terras of vlonder. Bankirai terrasplanken zijn de meest prijzige houtsoort. Daar krijgt u echter wel heel wat voor terug. Een terras of vlonder die met de juiste zorg eenvoudig 25 jaar meegaat, bijvoorbeeld.

Ook voor alle toebehoren voor uw terras of vlonder

Gaat u zelf een terras of vlonder maken, dan heeft u naast de juiste terrasplanken of vlonderplanken wellicht ook nog andere producten nodig. Op Tuindomein.be bestelt u niet alleen eenvoudig het benodigde hout, maar ook diverse toebehoren zoals terrasdragers en anti worteldoek. Ook onderliggers en constructiepalen kunt u bij ons bestellen.

Hulp nodig? Wij staan voor u klaar

Mocht u er niet uit komen wat voor u de juiste planken zijn voor uw vlonder of terras: geen nood. Neem contact op met onze klantenservice. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden