Moderne Blokhutten

Moderne blokhutten van Tuindomein

Er zijn vele redenen te bedenken voor de aanschaf van een moderne blokhut. Wat dacht u van extra opbergruimte, stalling van fietsen, het creëren van een gezellige zithoek of bijvoorbeeld als logeerruimte. U kunt ook kiezen voor een moderne blokhut met luifel om heerlijk te genieten van de buitenlucht.

Alle moderne blokhutten worden snel en kosteloos bezorgd. Voor uitstekende kwaliteit en zeer scherpe prijzen moet u bij Tuindomein zijn.

Modern tuinhuis online kopen

Koop voordelig online een moderne blokhut met plat dak bij Tuindomein. U vindt altijd een blokhut die past bij uw tuin en uw budget. Een populaire en scherp geprijsde blokhut is onze blokhut Kris.

Wilt u toch graag een iets grotere moderne blokhut? Dan is blokhut Brenda van Tuindeco waarschijnlijk een interessante optie voor u. Welke u ook kiest, in het grote assortiment van Tuindomein vindt u altijd een blokhut die bij u past.

Producten 1-24 van 97

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Wat maakt een modern tuinhuis of moderne blokhut?

Dus u heeft besloten dat u een modern tuinhuis of een moderne blokhut wil aanschaffen. Maar wat maakt tuinhuizen en blokhutten nu modern? Dat kunnen diverse dingen zijn. Het belangrijkste is misschien wel dat zij qua stijl passen in een moderne tuin. Klassieke blokhutten en tuinhuizen zijn vaak uitgevoerd in een donkere houtsoort, of een houtsoort die met donkere beits wordt afgewerkt. Ook hebben zij vaak afgeronde vormen en decoraties aan bijvoorbeeld het dak, de kozijnen, ramen en deuren.

Een modern tuinhuis of moderne blokhut is vaak een stuk strakker. Dat begint al bij de gekozen houtsoort. Met name de kleur is belangrijk voor een moderne uitstraling. Moderne blokhutten en tuinhuizen zijn vaak gemaakt van lichter gekleurd hout. Dit in combinatie met dikwijls strakke deuren en ramen, een groot raamoppervlak en veelal rechte lijnen zorgt voor een strakke, moderne uitstraling. En vergeet vooral het moderne deurbeslag ook niet.

Het mooie van houten tuinhuizen en blokhutten is dat zij ook met een moderne vormgeving knus en warm blijven ogen. Dat is één van de unieke pluspunten van hout.

Een tuinhuis met modern design in uw stijl

Dankzij het zeer riante assortiment van Tuindomein moet het mogelijk zijn om een tuinhuis met modern design in uw stijl samen te stellen. Wilt u bijvoorbeeld een tuinhuis met overkapping die modern oogt? Neem gerust de tijd om de zeer diverse mogelijkheden te bekijken. Een tuinhuis is niet alleen een functionele aankoop; u creëert hiermee extra sfeer in uw tuin. Misschien dus zelfs een extra plek om te zitten en te genieten, naast uw terras.

Dit laatste geldt voor een tuinhuis, maar helemaal voor een blokhut. Met een moderne blokhut in uw tuin creëert u een extra leefgedeelte in uw tuin. U kunt heerlijk binnen zitten in uw blokhut, maar natuurlijk ook buiten bij lekker weer. Helemaal wanneer u kiest voor een moderne blokhut met overkapping.

Stel samen en bestel in onze webshop

Wilt u uw ideale moderne tuinhuis of moderne blokhut bestellen? Klik dan op het model van uw keuze. Vervolgens kunt u in enkele eenvoudige stappen dit model aan uw smaak en wensen aanpassen. Welke opties u heeft, is afhankelijk van de blokhut of tuinhuis dat u kiest. Maar denk aan opties als impregnatie, dakbedekking, fundering, binnenvloer en nog veel meer. Voor sommige moderne tuinhuizen of blokhutten kunt u online een offerte aanvragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de perfecte blokhut of tuinhuis met moderne look waar u nog vele jaren van zult genieten.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden