Prachtige tuinafscheiding, schutting of tuinscherm van hout

Uw tuin verdient natuurlijk een mooie tuinafscheiding. Daarvoor bent u bij Tuindomein aan het juiste adres. Bij ons zult u altijd de perfecte tuinafscheiding vinden. Of u nu op zoek bent naar een goedkoop maar kwalitatief tuinscherm of een luxe schutting: een schutting of tuinafscheiding kopen is bij ons voor iedereen mogelijk. Wij houden namelijk rekening met zo veel mogelijk materialen, stijlen en budgetten. Waar u ook voor kiest: u bent bij ons altijd verzekerd van hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs. En van uitstekende service. Want als u vragen heeft of meer informatie wilt, staan wij altijd voor u klaar.

Producten 1-23 van 254

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Welke soorten tuinafscheidingen zijn mogelijk?

U heeft een (nieuwe) tuinafscheiding nodig. Waar gaat u voor? De meeste mensen willen een schutting kopen en gaan voor een houten schutting. Maar de ene houten schutting is de andere niet. Daarover dadelijk meer. U kunt naast een schutting ook kiezen voor een tuinscherm als tuinafscheiding. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een open hekwerk, maar u kunt ook zelf houten planken aanschaffen om zelf uw tuinafscheiding te maken. Hoewel Tuindomein bekend staat als een specialist op het gebied van tuinhout bieden wij u ook nog tal van andere oplossingen. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor gaaswerk om een eigen tuinscherm van te maken. Dit is een type tuinafscheiding dat u bijvoorbeeld kunt vullen met stenen en/of kunt laten begroeien met planten. Voor elke tuin en elke stijl is er een ideale tuinafscheiding te bedenken.

Wilt u een schutting kopen? Vind uw ideale houten schutting

Ondanks dat er veel verschillende soorten tuinafscheidingen te bedenken zijn, blijft de houten schutting de populairste vorm. Wilt u een houten schutting kopen, dan zult u zeker slagen in onze webshop. U vindt hier diverse soorten schuttingdelen, maar u kunt ook zelf een schutting plaatsen door de juiste schuttingpalen en houten schuttingdelen te kopen.

Wat dacht u van een hout beton schutting?

Een populair type tuinafscheiding is de hout/beton schutting. Een hout/beton schutting is voorzien van betonnen platen in de grond. Deze vormen het fundament van de schutting en zijn deels boven de grond zichtbaar. Dit zorgt niet alleen voor een fraaie uitstraling, maar ook voor een zeer solide tuinafscheiding. Beton is - zeker onder de grond - nog steviger en duurzamer dan hout. 

Altijd een tuinscherm of tuinafscheiding in uw stijl

Waar u ook voor kiest: Tuindomein zorgt altijd voor een zeer riant aanbod zodat u altijd een tuinscherm, houten schutting of ander type tuinafscheiding in uw smaak kunt vinden. Alleen al op het gebied van houten tuinafscheidingen bieden wij u ontzettend veel keuze. Kies bijvoorbeeld uit vurenhout, grenenhout, lariks/douglas, hardhout of Red Class Wood. Stuk voor stuk houtsoorten met een eigen karakter. Grenen staat bekend om zijn veelzijdigheid qua gebruik in de tuin, inclusief een prima duurzaam karakter. Vuren is in de basis niet de duurzame houtsoort, maar kent wel een prachtige, rustige tekening. Door uw tuinafscheiding van vuren te behandelen met beits kan ook deze houtsoort duurzaam worden gemaakt. Lariks/douglas biedt veel waar voor uw geld. Deze houtsoort kenmerkt zich door de natuurlijke verkleuring die na verloop van tijd ontstaat. Wilt u een houten tuinafscheiding met maximale levensduur, kies van voor hardhout of Red Class Wood.

Bestel direct of neem contact op bij vragen

Heeft u de ideale tuinafscheiding gevonden in onze webshop? Bestel deze dan direct of vraag een offerte aan. Wij bezorgen uw bestelling uiteraard bij u thuis. Heeft u eerst nog een vraag of wilt u meer informatie? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Onze deskundige medewerkers helpen u graag met het vinden van de juiste keuze.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.