Tuinafscheiding

In vrijwel elke tuin vindt men een tuinafscheiding. Een tuinafscheiding wordt gebruikt om een erf af te bakenen of om een scheiding aan te brengen tussen twee stukken grond. Bijvoorbeeld uw tuin en die van de buren. Dit kunt u doen met heel veel verschillende soorten tuinafscheidingen. Denk aan tuinschermen waarmee u een schutting kunt creëren. Maar bijvoorbeeld ook met tuinhekjes. Wat voor soort tuinafscheiding of tuinscherm u ook zoekt: u bent bij Tuindomein.be op de juiste plaats voor het vinden van uw nieuwe schutting.

Producten 1-23 van 280

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Een tuinscherm zorgt voor privacy

Een tuinscherm is de eenvoudigste manier om uw privacy te bewaken. Uw tuin is de plek waar u in alle privacy kunt genieten. Dat lukt beslist met het juiste tuinscherm. Een tuinscherm dat hoog en dicht is, biedt u beschutting en privacy.

Wat voor tuinafscheiding zoekt u?


Een tuinscherm is dus zeker niet de enig tuinafscheiding. Er zijn heel wat verschillende soorten tuinafscheidingen. Denk bijvoorbeeld aan de eerder genoemde tuinhekjes. Maar ook een natuurschutting is zeer populair. Een natuurschutting kunt u bovendien laten begroeien voor extra privacy en een fraaie, natuurlijke tuinafscheiding.


Bij Tuindomein.be vindt u alle soorten tuinafscheidingen. Alleen al bij de tuinschermen heeft u zeer veel keuze. Deze zijn beschikbaar in alle mogelijke soorten en maten. U kan bijvoorbeeld kiezen voor houten tuinschermen met een natuurlijke kleur, maar ook voor een ander soort bruin of zelfs zwart. Bovendien kunt u uw tuinafscheiding in veel gevallen naar wens afwerken. Uw tuinafscheiding hoeft ook niet perse een rechthoekig scherm te zijn, u kan steeds kiezen voor een tuinscherm met mooie details zodat het voor zowel uzelf, als uw buren aangenaam is om naar te kijken.  Zo is er bijvoorbeeld een tuinscherm uit kastanjehout,dat gewoven is tussen drie houten planken en zorgt voor een prachtig uitzicht. Én een duidelijke scheidingslijn tussen twee percelen.


Ook voor alle toebehoren bij uw tuinafscheiding


Wij vinden het belangrijk dat u kunt zorgen voor de tuinafscheiding die perfect bij u past. Ook wanneer u bijvoorbeeld puur een tuinafscheiding nodig hebt als scheidslijn, en u niet wilt dat deze te hoog wordt. U kan dan ook altijd kiezen voor het klassieke tuinhek. Jawel hoor, deze zijn nog steeds erg populair. Een tuinhek is dan ook ideaal om bijvoorbeeld uw tuin te scheiden van de oprit, of wanneer u plantjes of groentjes kweekt in de tuin en de honden of kinderen graag uit te buurt heeft. Dan is een klassiek tuinhek de ideale oplossing.

Maar naast de diverse soorten tuinafscheidingen en tuinschermen verkopen wij ook alle toebehoren voor uw tuinafscheiding of tuinscherm. Denk aan poorten, duren en tuinhekjes. Want er zullen misschien ook momenten zijn wanneer u de tuinafscheiding zult moeten onderbreken. Hiervoor hoeft u natuurlijk geen scherm of een deel open te laten, bij Tuindomein vindt u bij iedere soort tuinafscherming een bijpassende poort.


Vragen over uw tuinafscheiding?

Heeft u vragen over uw tuinafscheiding of weet u niet precies welk tuinscherm voor u geschikt is? Neem contact op met onze klantenservice. Wij staan met plezier voor u klaar.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden