Houten veranda

Houten veranda

Een veranda is een prachtige manier om nog meer van uw tuin te genieten. Bovendien is een veranda als het ware een verlenging van uw woonkamer. Heerlijk buiten zitten, maar met de juiste beschutting. Wilt u een veranda kopen? Dan is één van de zaken waar u over nadenkt natuurlijk het materiaal. Bij Tuindomein kunt u terecht voor een prachtige houten veranda. Er zijn verschillende redenen waarom u kan kiezen voor een houten veranda.

 

Allereerst is er natuurlijk de uitstraling. Voor veel mensen gaat er niets boven een houten veranda. Uw veranda wordt een belangrijk onderdeel van uw tuin. En hoewel veranda’s van andere materialen ook ontegenzeggelijk fraai kunnen zijn, kan niets de natuurlijke uitstraling van hout evenaren. Daar komt bij dat een houten veranda een duurzame keuze is. Tuindomein levert u een tuinveranda van duurzaam lariks douglas hout.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een houten veranda kopen tegen een scherpe prijs

Een houten veranda is perfect voor een Belgische zomer, u kan genieten van de frisse buitenlucht, en dit tot in de late uurtjes. Vandaar ook dat veel mensen op zoek zijn naar een mooie veranda. Maar niet alleen een mooie veranda: ook een voordelige veranda. Een belangrijke reden waarom u kan kiezen voor een houten veranda is natuurlijk de kostprijs. Deze is aanzienlijk lager dan de kostprijs voor bijvoorbeeld een aluminium veranda en een enorm pluspunt.


Een veranda kopen bij ons, betekent dat u een houten tuinveranda bestelt als bouwpakket. Dat is interessant vanuit oogpunt van kosten. U kunt met behulp van instructies de veranda eenvoudig zelf installeren. Dat scheelt flink in de kosten.


Een houten veranda in de winter

U kan ook in de winter nog genieten van uw houten veranda. U zit namelijk heerlijk beschut en kunt optioneel zorgen voor extra warmte. Denk bijvoorbeeld aan een fraaie haard of een elektrische heater. Net zoals wanneer u een terrasje gaat doen en het wordt al wat later. Door goede verwarming kan u zelfs in de herfst of in de winter bij koude temperaturen nog gezellig buiten zitten. Want ook wanneer het kouder is is het fijn om nog te kunnen genieten van de buitenlucht.

 

Bestel uw veranda in de juiste maat

Typerend aan een veranda is dat deze vaak de gehele breedte van uw gevel beslaat. Of op zijn minst een aanzienlijk deel. Daarom leveren wij ook houten veranda's in diverse maten. Zo bieden wij een houten veranda met een breedte van 4 meter, maar kunt u bij ons ook een veranda kopen van wel 6 meter breed. Ook verschillende dieptes behoren tot de mogelijkheden.


Neem rustig uw tijd om de veranda van uw keuze te bekijken. Een prachtige nieuwe tuinveranda begint bij het aanvragen van een persoonlijke offerte. U kunt namelijk elke houten veranda uit onze shop personaliseren. Door te kiezen voor verschillende afwerkingen en extra’s, bijvoorbeeld. Ook heaters en dakgoten kunt u bij uw veranda bestellen. En heeft u vragen of hulp nodig, dan staat onze klantenservice voor u klaar.

Heeft u liever een aluminium veranda? Kijk dan ook eens hier voor ons assortiment

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden