Houten carport

Houten carports online kopen

U wilt uw auto natuurlijk veilig en droog bij huis kunnen parkeren? Dan is een houten carport een snelle, goedkope, mooie en goede oplossing. Ook voor andere voertuigen, zoals een boot of en caravan maar ook uw fietsen kunt u onder de carport stallen. Zo beschermt u uw eigendommen tegen verschillende weersinvloeden. Een onverwachte hagelbui kan bijvoorbeeld veel schade aanrichten aan uw kostbare bezittingen. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een houten garage. Hier kunt u ook andere spullen opbergen en een garage is veilig af te sluiten. De aanschaf van een houten carport is echter voordeliger en biedt net zo veel bescherming tegen sneeuw, hagel en vogelpoep als een garage.

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Uw wagen verdient een stijlvolle houten carport

Een carport, comme il faut? Dat geeft meteen een verzorgde indruk aan uw buitengevel. Sterker nog. U krijgt een instant ‘welcome home’-gevoel zodra u uw wagen naast uw huis of in uw tuin parkeert. Een carport van hout ziet er niet alleen stijlvol uit, maar zo’n carport geeft ook een optimale bescherming aan uw auto. Zeker als u over een nieuwe wagen of oldtimer beschikt, wilt u uw geliefde voertuig beschermen tegen alle soorten weersomstandigheden. Daarnaast is een houten carport ook duurzaam en gemakkelijk te monteren. Er komen geen ingewikkelde procedures aan te pas. Bovendien is zo’n carport ook goedkoop in vergelijking met carports van andere materialen. Bent u van plan om een carport te monteren? Reken dan op de kwaliteit van Tuindomein.

Wat is een carport?

Een carport is een overkapping waarbij u ervoor zorgt dat uw wagen, motor, quad, caravan of mobilhome overdekt staat. Op die manier beschermt u uw voertuig tegen slechte weersomstandigheden, zoals sneeuw, hagel, regen, vorst, storm of hevige windvlagen. Bovendien blijft uw voertuig ook langer proper. U heeft minder last van opwaaiend stof of rondvliegende bladeren. Heeft het toch eens gesneeuwd? Dan hoeft u niet langer uren te krabben voordat u naar uw werk vertrekt. Kortom, zo’n carport geeft u minder zorgen en garandeert de duurzaamheid van uw voertuig. Vandaag combineren steeds meer mensen een carport met een laadpaal voor elektrische wagens. Een logische keuze. U kunt de carport vrijwel overal installeren. Als u over een eigen parkeerplek beschikt, biedt een carport erboven extra comfort.

Een carport van hout biedt heel wat voordelen

Zodra u beslist om een carport te installeren, heeft u keuze uit verschillende materialen. Maar wanneer u kiest voor hout, profiteert u van enkele opmerkelijke voordelen. Hout geeft sowieso een warme, rustieke uitstraling. De combinatie van hout met de gevel van uw woning zorgt meteen voor een instant wow-effect. Door de natuurlijke look van hout creëert u een eenheid tussen uw carport en de rest van uw tuin. Daarnaast is hout ook een duurzame optie. Als u een houten carport bij Tuindomein bestelt, bent u er zeker van dat u nog jaren van uw carport zult genieten. Een ander opmerkelijk voordeel (en misschien wel het belangrijkste) is dat u geen rekening hoeft te houden met bepaalde eisen waaraan u moet voldoen, zodra u een carport wilt installeren naast uw woning. Het enige waarvoor u moet zorgen, is dat u genoeg ruimte heeft en een harde, stabiele ondergrond. In tegenstelling tot vele andere carports, hoeft u geen speciale vergunningen aan te vragen. Kortom, een carport van hout is een ideale optie als u snel wilt schakelen.

Een ruim assortiment aan houten carports bij Tuindomein

Houdt u van de look&feel van een houten carport? En kunt u niet wachten om zo’n overkapping te monteren? Laat u dan verrassen door het uitgebreide assortiment van houten carports bij Tuindomein. U kunt kiezen uit verschillende afmetingen en houtsoorten. Bekijk gerust de verschillen tussen vurenhout of Douglas (lariks), Midden-Europees grenenhout of hardhout. Onze vaklui vertellen u alles over de verschillen, voordelen en opties. Ook qua daken heeft u meerdere opties. Op die manier vindt u beslist de carport die het best bij uw gevel en tuin past. Beschikt u over twee auto’s? Dan is een dubbele carport van hout een betere keuze. Ook een schuur met puntdak (of een zogenaamde kapschuur) is dan een doeltreffende oplossing. Bij een kapschuur kunt u opteren voor meerdere wanden. Hierdoor biedt u nog meer bescherming aan uw wagens. Verwacht u toch ietsje meer dan een carport? Dan is een houten garage met carport een prima optie. Zo garandeert u niet alleen extra bescherming voor uw voertuig(en), maar voorziet u ook nog een extra opslagruimte. Voilà. De mogelijkheden zijn eindeloos. Neem gerust uw tijd om de verschillende alternatieven te bekijken en de opties met elkaar af te wegen. Alle producten staan zorgvuldig online. Bij ieder product ziet u een duidelijke beschrijving en een overzicht van de technische specificaties. Onze professionals geven u graag advies op maat als u bijkomende vragen hebt.

Een houten carport kopen bij Tuindomein

Heeft u de knoop doorgehakt en de perfecte carport gevonden? Dan kunt u de carport gemakkelijk online bestellen en naar wens aanpassen. Zo zijn er verschillende mogelijkheden qua afwerking, extra accessoires en opties. Aarzel niet om een offerte op maat aan te vragen. U zult verrast zijn van de korting! Tuindomein staat garant voor een optimale kwaliteit voor een vriendelijke prijs. We leveren uw favoriete houten carport aan huis. De montage is eenvoudig. Niettemin vindt u extra tips op onze website om de installatie nog gemakkelijker te laten verlopen. Vindt u toch niet meteen wat u zoekt? Of heeft u specifieke wensen? Vertel het ons. Onze professionals hebben voldoende expertise om op al uw vragen te antwoorden.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden