Overkappingen

U kent het wel van op vakantie: die zalige overkappingen over uw ligbed waar u kan genieten van de zon maar toch ook beschermd bent. Of misschien heeft u zo’n overkapping in de tuin wel ervaren bij vrienden of familie. Wat nu als u datzelfde gevoel kan creëren in uw eigen tuin? Dat kan, met een houten overkapping van Tuindomein.

 

Bij Tuindomein.be vindt u de overkapping van hout die perfect bij u past. Zo kan u op een zonnige zomerdag genieten van de zon zonder dat u bang moet zijn om te verbranden en kunnen uw kinderen lekker buiten spelen, ook zonder de angst om te verbranden of een zonneslag op te lopen. Tegelijkertijd biedt zo’n tuinoverdekking ook beschutting tegen wind en regen op minder mooie dagen.

Producten 1-24 van 437

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Nog meer genieten van uw tuin met een terrasoverkapping van hout

Met een terrasoverkapping van hout kunt u nog meer genieten van uw tuin. Een houten terrasoverkapping zorgt er namelijk voor dat u op nog meer momenten en manieren van uw terras of tuin gebruik kunt maken. Overkappingen zijn er in veel verschillende soorten. Te beginnen met de materialen. Voor veel mensen gaat er niets boven een houten overkapping. Dit is een sfeervolle, mooie en duurzame keuze. Bij het kiezen van een houten overkapping kan u ook zelf de oppervlakte bepalen, zo creëert u de perfecte oase van schaduw, helemaal naar wens.

 

Waar kunt u overkappingen plaatsen?

Bij het plaatsen van overkappingen, heeft u veel keuzevrijheid. U kiest zelf waar de overkapping in uw tuin komt te staan. Daarbij kan het gaan om een losstaande overkapping in uw tuin, een overkapping in de hoek of een houten terrasoverkapping. In dat laatste geval komt de overkapping vaak tegen uw gevel aan te staan. Daarbij is het als het ware een soort houten veranda. Met als verschil dat een houten overkapping nooit aan uw woning wordt vastgemaakt en een veranda wel.


Kiest u voor een losstaande overkapping in uw tuin, dan heeft u hiervoor enkel een plekje nodig om deze te installeren, en een oppervlakte ter beschikking te hebben die groot genoeg is om de door u gewenste overkapping – en daarmee ook de gewenste schaduw – te creëren.


U kan er ook voor kiezen om de overkapping bij te plaatsen, aansluitend aan een al bestaand gebouw in uw tuin. Denk bijvoorbeeld maar aan een tuinhuis of blokhut. Dat is een uitstekend alternatief als u geen blokhut met overkapping hebt. U kan de houten overkapping perfect laten aansluiten waardoor u zowel binnen als buiten beschermd bent tegen de zon. Ook de kindjes kunnen zich hierdoor zorgeloos van binnen naar buiten verplaatsen zonder dat ze hun voetjes verbranden aan de stenen of zonder dat ze nat worden van de regen. En u zorgt natuurlijk voor extra opbergruimte waar spullen beschut kunnen staan.


Uw aanbouw, serre of veranda verlengen met een houten overkapping


Wanneer u reeds beschikt u beschikt over een aanbouw, serre of veranda, kan u deze verlengen met een houten overkapping. In een aanbouw wordt het in de zomer nogal snel erg warm, en als u geen airconditioning heeft, komt een houten overkapping als geroepen.


De perfecte overkappingen voor uw tuin

Bij Tuindomein vindt u altijd de perfecte overkappingen voor uw tuin. Neem rustig de tijd om de juiste overkapping voor uw tuin te vinden en samen te stellen. Als u zich niet volledig comfortabel voelt bij uw zoektocht, wees dan niet bang om de klantendienst van Tuindomein.be even te contacten. Wij helpen u graag verder met de nodige kennis en informatie over de perfecte houten tuinoverdekking.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden