Hottub hout

Hottub van hout

Wanneer u een hottub in uw tuin plaatst, en u hiervoor de nodige opzoekingen doet, zal u zien dat een houten hottub de meest voorkomende hottub is, dit heeft een aantal zeer goede redenen. Een houten hottub gaat zeer lang mee. Een hottub van hout van Tuindomein wordt natuurlijk gebouwd uit hout van goede kwaliteit, dan bestendig is tegen regen en koude – mits de hottub goed behandeld wordt. Wilt u een hottub kopen? Kijk dan zeker naar ons aanbod houten hottubs.

18 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een houten hottub als bouwpakket of een complete hottub kopen

Wij doen ons best om iedereen de perfecte hottub voor in de tuin te bieden. Zo kunt u bij ons kiezen voor een houten hottub als bouwpakket. Deze is voordelig en zet u met een beetje handigheid en tijd zelf in elkaar. Wilt u liever een kant en klare hottub kopen? Ook dat is uiteraard mogelijk.

U hoeft dus alleen maar te kiezen welke hottub u wenst, de kleur en afmetingen te kiezen, een offerte aan te vragen en een leverdatum in te geven. Zo kan u voor u het weet lekker relaxen in de hottub.

De charme van een hottub van hout

Bij het kiezen van uw hottub heeft u de keuze uit verschillende materialen. Bent u net als zovelen gecharmeerd van een hottub van hout, dan bieden wij u diverse modellen en maten. Ook kunt u kiezen voor een interne of een externe kachel.

Wilt u een houten hottub kopen met een externe kachel, dan dient u rekening te houden met een extra oppervlakte om deze externe kachel te kunnen plaatsen. Dit heeft u niet nodig wanneer u kiest voor een hottub met een interne kachel, al neemt de kachel hier natuurlijk wel een extra beetje plaats in in de hottub.

Een zeer luxe opties is de houten hottub uit thermowood. Thermowood staat erom bekend een duurzame houtsoort te zijn met een levensduur tot wel 25 jaar. Thermowood is thermisch behandeld hout, waardoor het beschermd is tegen rot, schimmels en insecten. Ideaal dus als materiaal voor een hottub in uw tuin.

Waar u ook voor kiest: een hottub van hout in uw tuin heeft een ontegenzeggelijke, authentieke charme. Net als een houten barrelsauna. De combinatie van houten sauna en houten hottub is misschien wel de ultieme luxe in uw tuin.

Hout met fiberglas

U kan ook kiezen voor een houten hottub met fiberglas. Fiberglas is een glasvezelversterkte kunststof en een extra sterk materiaal dat goed bestand is tegen chemicaliën, ideaal voor een hottub.

Een hottub uit fiberglas geeft uw hottub dat tikkeltje extra, qua uiterlijk. Ook hoeft u zich met een hottub uit fiberglas geen zorgen te maken over de behandeling van uw hottub, fiberglas is niet alleen bestand tegen chemicaliën, maar ook tegen alle weersomstandigheden.

De prijs van een hottub van hout

De prijs van een hottub is afhankelijk van een paar factoren. Allereerst is er al de grootte van de hottub, het is natuurlijk logisch dat u voor een grote hottub ook een hogere prijs betaalt.

Ten tweede kiest u voor het materiaal, ook hierdoor kan de prijs variëren. De keuze tussen een interne en een externe kachel maakt niet het grote verschil in prijs, dit is puur een praktische kwestie van beschikbare ruimte en wenselijke ruimte in de hottub zelf.

Het grote prijsverschil ligt er natuurlijk in of u de hottub zelf in elkaar knutselt, of u kiest voor een voorgebouwde hottub.  Hoe dan ook, er is steeds een houten hottub op uw maat en passend bij uw wensen, budget en eisen.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden