Speeltoestellen

Speeltoestellen kopen

U kent het wel: de zomer begint, de kindjes zijn thuis en voor die ene keer is het een prachtige Belgische zomer en heeft u noch een speeltoestel, noch een zwembad. Want toegegeven, België staat niet echt bekend om zijn goede en zonnige zomers. Wanneer u uiteindelijk toch de knoop doorhakt en besluit om een speeltoestel in uw tuin te zetten, is het nog maar de vraag aan welk speeltoestel u gedacht heeft. Er zijn namelijk tal van opties. Tuindomein heeft alle speeltoestellen voor uw tuin.

 

Zelfs als u kiest voor een “standaard” speeltoestel, zijn er nog heel wat zaken die u eraan kan toevoegen, bijvoorbeeld een glijbaan of een schommel. U dient bij het kiezen van uw speeltoestel natuurlijk ook rekening te houden met de leeftijd van uw kinderen. Kinderen leren en groeien snel, maar ongelukken worden best vermeden. Daarom kan u op de website van Tuindomein.be perfect browsen naar het speeltoestel, aangepast voor uw kinderen. Daarbij kunt u ook rekening houden met de lange termijn. Speeltoestellen in uw tuin moeten niet alleen veilig zijn, maar ook langere tijd leuk en uitdagend blijven

De opties qua speeltoestellen voor uw tuin

De eerste, klassieke optie voor een speeltoestel in uw tuin is natuurlijk het speeltoestel met glijbaan aan de ene kant, en een schommel (of twee) aan de andere kant. Dit is meteen ook de grootste optie. Hier heeft u een degelijke beschikbare oppervlakte voor nodig. Indien u deze ter beschikking heeft en de kinderen graag buiten spelen, is de keuze dan ook snel gemaakt.


Wil u graag een speeltoestel maar heeft u niet alle oppervlakte over? Dan kan u steeds kiezen voor een enkele of toch een dubbele schommel. Wanneer u kiest voor een speeltoestel met een glijbaan moet er al wat meer oppervlakte voorzien worden.

Een speeltoestel heeft natuurlijk niet enkel een schommel of een glijbaan. Er zijn ook tal van andere opties. Zo kan u er ook een echt klimrek van maken met trapjes en trapezes zodat de kinderen zich helemaal kunnen uitleven.


Speeltoestellen voor kleine kinderen

Wanneer u een speeltoestel aankoopt, maar ook rekening dient te houden met kleinere kindjes, die nog niet vertrouwd zijn met een schommel of klimrek, kan u kiezen voor een speeltoestel met verdiepen.

Dit is een speeltoestel waarbij u (meestal) helemaal bovenaan een glijbaan plaatst, waardoor u de hele onderkant van het toestel hebt om een leuke speelplek te maken voor de kleine kindjes. Hier kan u bijvoorbeeld een tafel plaatsen waar zij aan kunnen spelen met hun speelgoedjes of u kan van de beschikbare ruimte ook een zandbak maken. Hier heeft u dan wel iets meer materiaal voor nodig maar dit kan u allemaal vinden op de website van Tuindomein.be


De prijs van een speeltoestel

Tijdens uw research zult u stuiten op verschillende speeltoestellen voor de tuin, en dan ook verschillende prijzen. U hoeft zich echter niet blind te staren op één prijs, er zijn zoveel opties dat de prijzen ook steeds variëren. Op onze website vindt u de leukste speeltoestellen aan de beste prijs. Is er een onderdeel dat u niet aan uw speeltoestel wenst? Dan haalt u dit gewoon weg, waardoor de prijs ook weer naar beneden zakt. Bij veel speeltoestellen heeft u namelijk de mogelijkheid om naar wens aan te passen.