Tuinpoort

Wanneer uw huis een oprit heeft, of zelfs maar een wandelgangetje richting uw voordeur of garagepoort, is een tuinpoort (groot of klein) echt wel een must. Ten minste: wanneer u ook een tuinhek hebt staat. Met een tuinhek zorgt u voor een goede omheining van uw tuin. Maar wilt u ook toegang bieden tot uw tuin, dan is een tuinpoort ideaal. Zeker wanneer u zorgt voor een houten tuinpoort in de stijl van uw tuinhek.

Producten 1-23 van 34

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Heel wat tuinpoorten zijn dezer dagen gemaakt uit ijzer, om er zeker van te zijn dat buitenstaanders niet zomaar op uw domein kunnen komen. Maar dit is niet altijd het geval. Er zijn ook heel wat mensen die kiezen voor een houten tuinpoort. Belangrijk om te weten, is dat u ook een houten tuinpoort natuurlijk af kunt sluiten. Daarmee biedt deze veiligheid. En een houten tuinpoort staat vaak natuurlijk mooier bij een houten tuinhek.

De verschillende soorten tuinpoorten

Wanneer u kiest voor een tuinpoort, kan u kiezen uit verschillende materialen. Bent u op zoek naar een houten tuinpoort, dan bent u bij Tuindomein.be beslist aan het juiste adres. Als echte specialist op het gebied van allerlei soorten tuinhout, hebt u bij ons een ruime keuze. Waarom zou u kiezen voor een houten tuinpoort? Allereerst natuurlijk omdat u deze mooi vindt en deze past bij uw tuinhek. Moet u ook nog een tuinhek bestellen, dan kunt u direct een bijpassende tuinpoort in ons assortiment vinden. Zo creëert u de perfecte tuinomheining.

Natuurlijk bieden wij u verschillende soorten tuinpoorten. Dan hebben wij het over stijl en vormgeving, maar ook over afmeting. Misschien bent u op zoek naar een kleine, mooie tuinpoort als toegang tot uw tuin. Maar wat nu als u bijvoorbeeld met uw auto de tuin in wilt rijden? Dan bieden wij bijvoorbeeld een extra brede toegangspoort/inrijpoort die uit twee delen bestaat. U zit dus niet direct vast aan een hoge poort, maar kunt gewoon kiezen voor een houten tuinpoort die breed genoeg is voor uw wagen. Ook bieden wij u een hoge tuinpoort, indien gewenst. Open of dicht. Kijkt u maar eens naar onze tuindeuren.

De voordelen van een houten tuinpoort

Een houten tuinpoort zorgt ervoor dat de uitstraling van uw houten tuinhek behouden blijft. In veel gevallen is een houten tuinpoort bij een houten tuinhek de beste en mooiste keuze. Maar zo’n tuinpoort kent natuurlijk nog meer voordelen.

Zo is ook de prijs is zeker een pluspunt. In veel gevallen is hout voordeliger geprijsd dan bijvoorbeeld ijzer. Daar komt bij dat een houten tuinpoort ook zeer duurzaam is. Onder voorwaarde dat u kwaliteit koopt, maar daar bent u bij Tuindomein van verzekerd. Bovendien kunt u veel houtsoorten extra behandelen voor een nog langere levensduur en prachtige uitstraling. Veel van onze houten tuinpoorten zijn reeds geïmpregneerd, wat betekent dat zij uitstekend beschermd zijn tegen de elementen.

Vind de houten tuinpoort die bij u past

Heeft u een mooie houten tuinpoort gevonden in ons assortiment? Om het zoeken eenvoudiger te maken, kunt u gebruik maken van filters. Zo kunt u onder andere filteren op uw favoriete houtsoort. Bij elke tuinpoort vindt u vervolgens een duidelijke beschrijving, specificaties en eventuele opties. En mocht u er desondanks niet uitkomen, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden