Tuinhekken

Tuinhekje kopen

Een tuinhek plaatsen heeft enorm veel voordelen. Een tuinhekje ziet er niet alleen leuk uit; tuinhekken zorgen ook voor een ordelijke en nette scheiding. Bent u op zoek naar een nieuw tuinhek? Dan vindt u bij Tuindomein.be prachtige en kwalitatieve exemplaren.

In vele tuinen wordt een tuinhek gebruikt om een scheiding tussen twee tuinen, of de tuin en de straat aan te geven. Het zorgt voor een veilig gevoel, wetende dat uw eigendom duidelijk is aangegeven. Bovendien voegt het juiste tuinhek uitstraling toe aan uw tuin.

19 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Tuinhekjes zorgen voor veiligheid


Wanneer u kinderen heeft, is het ook erg handig om een tuinhek te plaatsen zodat ook de kinderen weten tot waar ze mogen gaan. Zo bent u er altijd zeker van dat uw kinderen veilig blijven wanneer ze buiten in de tuin spelen. Dit is natuurlijk  niet nodig wanneer uw kinderen al op leeftijd zijn, maar zeker wel goed om mee te nemen wanneer u een kind of kleinkind verwacht, of wanneer u veel kinderen in uw dichte omgeving heeft.

Net zoals voor kinderen is ook voor de huisdieren een tuinhek heel handig. Zo kan u uw hond buiten laten rondlopen en spelen zonder dat u zich zorgen moet maken dat uw hond zou kunnen weglopen en op straat zou belanden. Ook hiervoor geeft een tuinhek een enorm veilig gevoel.

Wilt u ook een tuinpoort?


Uw kunt uw tuinomheining ook voorzien van een tuinpoort. U kunt een tuinpoort aanschaffen in de stijl van uw tuinhekjes en zo op fraaie wijze een af te sluiten doorgang maken.

Altijd de perfecte tuinhekje of tuinpoort


Zoals bij vele items, vindt u op Tuindomein.be het tuinhek dat perfect bij u past. Wat uw smaak ook is: wij hebben zeker weten het perfecte tuinhekje voor u. Er is een ruime keuze tussen niet alleen model en kleur, maar ook de hoogte van uw tuinhek en het soort hout dat u wenst.

Onder de tuinhekken vallen niet enkel tuinhekjes zelf. Dus ook de tuinpoorten. Zelfs als u iets anders wenst dan een tuinhek of tuinpoort, kunnen wij u van dienst zijn. Denk aan een balustrade voor bij een terras, of een alternatief voor een tuinhek zoals een hek van wilgentenen of een natuurschutting.

Een houten tuinhek voor elk budget


Wanneer u kiest voor een houten tuinhek, zijn de opties heel uiteenlopend. De prijs van uw tuinhek is variabel. Wanneer u de houtsoort verandert, of de kleur. U kan uw tuinhek dus volledig aanpassen aan uw budget. Wij vinden het belangrijk dat iedereen bij ons het perfecte tuinhekje kan vinden. Ook wanneer u op zoek bent naar een extra brede tuinpoort. Kies dan voor een houten inritpoort. Zo kunt u met uw auto het erf op of uw tuin in.

Wanneer u er toch niet helemaal uitkomt kan u steeds terecht bij de klantendienst van Tuindomein.be, wij helpen u graag verder zodat u met een gerust hart uw tuinhek kan bestellen en laten leveren.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden