Tuinhout

Tuinhout

Wanneer u op de website van tuindomein.be het zoekwoord tuinhout indrukt, krijgt u enorm veel zoekopdrachten. Dit is normaal. Er zijn honderden soorten hout, nog maar te zwijgen over het gebruik en de doeleinden hiervan. Wanneer u aan iets nieuws begint in uw tuin, het bijbouwen van een tuinhuis of schapjes voor in het tuinhuis is het ook belangrijk om te weten welk soort hout u nodig heeft. Daarom vindt u hier onze overzichtspagina met al ons tuinhout. Tuindomein.be staat bekend als een echte specialist op het gebied van tuinhout, met het juiste hout voor elke behoefte. En uiteraard met alle toebehoren. Neem hier rustig de tijd om te vinden wat u zoekt. En komt u er niet uit? Onze klantenservice staat voor u klaar.

Producten 1-24 van 282

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Voor alle soorten tuinhout

Bij Tuindomein kunt u terecht voor alle soorten tuinhout. Bij ons vindt u tal van kant en klare producten, of producten als compleet bouwpakket. Denk bijvoorbeeld aan onze blokhutten of veranda’s. Deze producten worden geleverd met al het tuinhout dat u nodig hebt en inclusief toebehoren. Maar hoe zit het met de producten voor de doe-het-zelvers? Gaat u zelf een schutting maken of een terras of veranda aanleggen, dan heeft u hiervoor het juiste tuinhout nodig.

Wij hebben dan ook verschillende categorieën tuinhout waar u uit kunt kiezen. Vanzelfsprekend kunt u alle producten op deze pagina op uw gemak bekijken. Maar het helpt wellicht om direct de juiste categorie te selecteren in het menu. Wat voor soort tuinhout hebt u nodig? Kijk bijvoorbeeld naar tuinplanken, steigerplanken, rondhout, timmerhout, schaaldelen, vlonderplanken, veer en groef planken en meer.

Ook voor alle houtsoorten

Wij bieden niet alleen alle soorten tuinhout voor diverse klussen en werkzaamheden. Wij verkopen ook heel veel verschillende houtsoorten. Soms bent u gewoon op zoek naar goedkoop tuinhout. Niet al het hout hoeft namelijk van het fraaiste en duurzame soort te zijn. Dat is geheel afhankelijk van uw project. Voor alle soorten tuinhout bent u bij ons aan het juiste adres. Van goedkoop tot duurzaam en exclusief.

Graag vertellen wij u wat meer over de populairste houtsoorten, zodat u ook op dat gebied weet waar u rekening mee dient te houden.

Een populair soort tuinhout is onbehandeld Douglas larikshout. Deze houtsoort wordt voornamelijk gebruikt voor het zetten van schuttingen en het bouwen van tuinhuizen. Onbehandeld Douglas hout heeft van nature een prima duurzaamheid. U kunt het hout verder behandelen voor een langere levensduur en gewenste afwerking. Het zal van nature anders na verloop van tijd grijs verkleuren.

Een ander soort tuinhout is Caldura wood, deze soort tuinhout iets minder bekend bij de meesten.  Caldura hout is thermisch gemodificeerd hout. Dit wilt zeggen dat het verduurzaamd is via een stollingsproces. Caldura wood heeft enorm veel toepassingsmogelijkheden en is perfect tuinhout voor wie op zoek is naar stevigheid en duurzaamheid.

De derde houtsoort is Red Class Wood, Deze houtsoort wordt vaak gebruikt voor de mooie projecten. Dit omdat het duurzaam en zeer hard is. Ook is het nauwelijks gevoelig voor krimp en uitzetting.

Bestel uw tuinhout online of neem contact op

Er zijn dus enorm veel houtsoorten. Elke soort tuinhout heeft zijn eigen voordelen en nadelen. Het is erg belangrijk om na te denken waarvoor u tuinhout nodig hebt. Daarom vindt u op de productpagina’s duidelijke beschrijvingen. Maar mocht u toch nog twijfelen, weet dan dat u altijd contact met ons op kunt nemen. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste tuinhout. Heeft u dit zelf al gevonden? Bestel dan snel, eenvoudig en veilig in onze webshop.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden