Hoekblokhut

Hoektuinhuis / hoekblokhut

Wanneer u een tuin heeft, heeft u natuurlijk ook tuinspullen zoals een grasmaaier, tuingereedschap of misschien wel een (opblaasbaar) zwembad. Hiervoor heeft u natuurlijk ook opbergruimte nodig. Dit wilt niet perse zeggen dat u het allergrootste tuinhuis nodig heeft. Heeft u ook al eens gedacht aan een hoektuinhuis? Een hoektuinhuis of hoekblokhut is met het oog op de plaatsing en de beschikbare ruimte zeer handig.

Producten 1-24 van 54

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Waarom kiezen voor een hoektuinhuis of hoekblokhut?

Wanneer u aan het rondkijken bent voor een extra opbergruimte stuit u vaak op een tuinhuis. Maar wanneer u de ruimte van uw tuin optimaal wilt benutten voor een grote tafel met stoelen of een zwembad voor de kinderen, is het niet altijd gemakkelijk om een tuinhuis te vinden waarin u alles kan opbergen en dat ook goed in uw tuin past. Daarom is een hoektuinhuis vaak de perfecte oplossing. Een hoektuinhuis geeft u de ruimte van een tuinhuis, zonder de oppervlakte van een tuinhuis in te nemen. U kan het – de benaming zegt het zelf – gewoon in de hoek van uw tuin plaatsen. Qua indeling is een hoektuinhuis zo opgebouwd dat de entree zich aan het midden in een schuin geplaatste wand bevindt. Zo heeft u eenvoudig toegang tot uw hoekblokhut/hoektuinhuis. Ook in een krappe tuin.

 

De mogelijkheden van een hoektuinhuis

Bij een hoektuinhuis zijn de afmetingen natuurlijk nog belangrijker dan bij een gewoon tuinhuis. Dit tuinhuis moet dan ook perfect in de door u voorziene hoek passen. Bij uw eerste gedachte gaat u waarschijnlijk uit van die perfecte hoek in uw tuin. Een hoek die loodrecht en makkelijk is om een hoektuinhuis of hoekblokhut te plaatsen. Dit is niet altijd nodig, bij een hoektuinhuis hebt u wel wat meer speling met de mogelijkheden, omdat u al op een hoek werkt, kan u ook de afmetingen goed aanpassen. 


Net zoals in een gewoon tuinhuis, kan u in een hoektuinhuis ook met indelingen werken. Omdat een hoektuinhuis qua oppervlakte vaak kleiner is dan een gewoon rechthoekig tuinhuis, kan u binnenin met schappen, kapstokken of opbergbakken werken. Zo bent u zeker van uw ruimte en kan u al uw tuingerei netjes stockeren. Maar natuurlijk is ook een hoekblokhut of -tuinhuis in riante afmetingen verkrijgbaar.


De opties zijn zeer uitgebreid. Als u graag een extra afdakje wilt in uw tuin voor de fietsen of een overdekte plaats om te eten, maar toch in de buitenlucht, kan u natuurlijk ook kiezen voor een hoekblokhut of hoektuinhuis met afdak of veranda. Ook een hoekprieel behoort tot de mogelijkheden.


U staat er niet alleen voor

Bij het kiezen en samenstellen van een hoektuinhuis kan u steeds rekenen op de vakkundigheid van het Tuindomein.be team. Zo kan u het perfecte tuinhuis samenstellen en bent u zeker van alle mogelijkheden. Ook voor de bezorging kan u steeds bij ons team terecht, voor een forfaitair bedrag – deze prijs varieert naar gelang in welke regio u woont – komen wij zonder probleem bij u langs om het gewenste tuinhuis af te zetten. Op die manier heeft u in een mum van tijd de extra bergruimte waar u naar op zoek was.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden