Kiosk

Kiosk of marktkraam

Wanneer u naar een marktje gaat, is het u waarschijnlijk wel al opgevallen dat alle kraampjes en hun artikelen uitgestald staan in leuke, houten, kiosken. Deze worden ook nieuwsstanden en krantenwinkels genoemd. In de straten van steden als Parijs en Rome komt u deze veelvuldig tegen. U moet toegeven: een kiosk ziet er altijd super leuk en gezellig uit. Temeer omdat ze echt een verzamelplek zijn voor mensen. Dit effect kunt u ook creëren met een houten kiosk in uw eigen tuin.

 

Een houten kiosk in uw tuin kan dienen voor verschillende doeleinden. Maar waar u ook voor kiest: een kiosk in uw tuin voegt extra sfeer en gezelligheid toe. Een kiosk heeft als grootste kenmerk natuurlijk het open karakter. Hierdoor kunt u lekker samen eten en gezellig praten. Binnen en buiten. Wanneer u een kiosk in uw tuin plaatst, kan u deze gebruiken voor uzelf, voor uw kinderen of voor uw gasten.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De mogelijkheden van een houten kiosk in uw tuin

Omdat een kiosk in veel uitvoeringen geleverd kan worden, kunt u deze precies zo gebruiken als gewenst. Wanneer u kiest voor een kiosk als extra speelruimte voor de kinderen, waarbij u hen in de gaten kan houden, kan u kiezen voor een kiosk met vier luiken. Zo kunt u steeds zien wat de kinderen net aan het doen zijn. Maar voor iedereen, buiten of binnen in de kiosk, geldt dat zo’n houten kiosk in uw tuin heel erg mooi en gezellig is.

Functioneel is een kiosk ook. U creëert naar wens beschutting of juist heerlijke verluchting. Naar wens kunt u dus ook in uw kiosk genieten van lekker weer. Bij minder weer, sluit u de ramen van uw kiosk snel en eenvoudig af.


Het verschil tussen een kiosk en een tuinhuis

Een tuinhuis is ontworpen als extra bergruimte, om uw tuinspullen, speelgoed en allerlei zaken in op te bergen. Een kiosk geeft net dat tikkeltje extra aan uw tuin. Het grote pluspunt van een kiosk ten opzichte van een tuinhuis, is dan ook de verluchtingsmogelijkheden. Deze maken een kiosk tot meer dan een tuinhuis. U ziet uzelf nog niet meteen een lekker glaasje wijn drinken met uw gasten in het tuinhuis, terwijl dit in een kiosk geen enkel probleem is.


De juiste kiosk voor uw tuin

Kiosken zijn te bestellen bij Tuindomein.be in alle vormen en maten. U kan vrijblijvend een offerte aanmaken en uw gepersonaliseerde keuzes doorgeven, u kan zelf beslissen over de oppervlakte, het aantal luiken, of u al dan niet een overkapping wenst en zelfs over het soort hout dat u zou willen gebruiken.


U kan met al uw vragen terecht bij de klantendienst van Tuindomein.be. Ook wanneer u vragen heeft over de prijs van materialen of de mogelijkheden van levering, zorgt Tuindomein voor alle antwoorden. Weet u al zeker welk houten kiosk u wilt? Dan bestelt u deze eenvoudig op de website. Wij dragen zorg voor een snelle levering bij u thuis.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden