Tiny house

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een Tiny house kopen, betekent origineel genieten


Een pipowagen kopen, doet u natuurlijk omdat u op zoek bent naar een extra (binnen)ruimte om te genieten in uw tuin. Eén ding is zeker: een woonwagen kopen als deze laat u op een zeer mooie en originele manier genieten. De uitstraling van een zigeunerwagen laat zich nergens anders mee vergelijken. Het is echt een bijzonder object om in uw tuin te hebben.

Bij het uitzoeken van een pipowagen kijkt u vanzelfsprekend naar de capaciteit. U kan een pipowagen vinden in alle vormen en maten. Tuindomein heeft altijd de perfecte pipowagen voor u. Of u nu op zoek bent naar een compacte wagen voor gebruik met uw partner, of een zigeunerwagen die plaats biedt aan het hele gezin. Zeker de pipowagens met ruime afmetingen lenen zich perfect om in te richten als uniek buitenverblijf.

Een betaalbaar tiny house


Een pipowagen/zigeunerwagen is een geweldig alternatief voor een tiny house. Veel tiny houses zij behoorlijk aan de prijs en daarmee geen realistisch alternatief voor in uw tuin. Zo’n wagen is dat wel. Het is een uniek en toegankelijk tinyhouse tegen kosten vergelijkbaar met die van een luxe blokhut.

Altijd de zigeunerwagen die u wilt


In ons ruime assortiment vindt u dus altijd de zigeunerwagen die u wilt. Van knus en compact tot zeer royaal. En natuurlijk ook met diverse uitstralingen. U kan niet alleen de buitenkant van uw pipowagen kiezen: ook de binnenkant van de zigeunerwagen kan u uitgebreid samenstellen. Zo kunt u bijvoorbeeld extra wanden laten plaatsen. U hoeft niet perse binnen te zitten bij slecht weer. U kunt namelijk ook een woonwagen kopen met veranda. Voor dat echte vakantiegevoel in eigen tuin.

Voor vakantieparken en tuincomplexen


Niet alleen particulieren kunnen bij ons terecht. Ook exploitanten van vakantieparken en tuincomplexen (om maar twee voorbeelden te noemen) kunnen bij ons een pipowagen kopen. Onze royale pipowagens zijn bij uitstek geschikt voor allerlei soorten recreatieparken. Natuurlijk ook wanneer u als particulier op zoek bent naar een leuke recreatiewoning om te plaatsen.

 

Waarop te letten bij een pipowagen?


Een pipowagen kopen, is een prachtige investering. U wilt de juiste keuze kunnen maken. Daarom helpen wij u graag indien u vragen hebt. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wilt u een wagen samenstellen? U ziet direct alle beschikbare opties en extra’s. Wanneer u de perfecte pipowagen hebt samengesteld, kunt u een offerte aanvragen of een bestelling plaatsen.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden