Tuinplanken

Tuinplanken

Wanneer u op zoek gaat naar tuinplanken, zal u merken dat “tuinplanken” een enorm groot begrip is. Tuinplanken zijn er in alle soorten en maten, ze verschillen van kleur, tot materiaal, u kan de lengtes en breedtes zelf kiezen zodat u uw project helemaal naar wens kan maken. Tuindomein biedt u altijd de houten planken waar u naar op zoek bent.

Producten 1-24 van 45

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

De soorten tuinplanken

Op deze pagina leest u over de mogelijkheden van onze tuinplanken. Elke soort tuinplank heeft zijn eigen specifieke eigenschappen, en daarmee ook voordelen en nadelen. Voor u begint aan uw project, is het toch belangrijk om even stil te staan bij de verschillende kwaliteiten zodat u een geschikte keuze kan maken.

De eerste soort planken die onder het begrip tuinplanken hoort, zijn de schaaldelen. Schaaldelen zijn de meest natuurlijke soort houten planken die u kan aankopen. Schaaldelen – ook wel boomschorsplanken genoemd – staan bekend om hun ongeremde en natuurlijke look, Bij schaaldelen is er eigenlijk weinig veranderd aan de look van het oorspronkelijke hout, de boomschors maakt het helemaal af. U krijgt precies het gevoel dat u in een stukje ongerepte natuur zit, wat dan ook weer de nodige rust brengt.

De tweede soort tuinplanken zijn schuttingplanken. Ook hierin is een heel ruim assortiment. Een schuttingplank is een plank die gebruikt wordt voor het plaatsen van een schutting. Net zoals tuinplanken in het algemeen is dit een heel ruim begrip. Wanneer u een schutting plaatst en op zoek gaat naar geschikte houten planken voor uw schutting, dient u rekening te houden met de nodige lengte van de planken en kan u ook kiezen tussen verschillende houtsoorten. Daarover dadelijk wat meer.

Houten tuinplanken zijn vrijwel alle soorten planken die u kunt gebruiken voor projecten in uw tuin. Ook bijvoorbeeld voor het bekleden van blokhutten. Gebruikt u de tuinplanken ter bekleding van een constructie? Ook voor alle constructies verkopen wij timmerhout (balken of latten)

Hoe vindt u de geschikte soort houten planken?

U vindt onze tuinplanken in diverse categorieën. Enkele hiervan hebben wij reeds genoemd. Maar ook binnen de juiste categorie is het belangrijk om de juiste soort houten planken te vinden. Daarbij gaat het om uitstraling, maar waarschijnlijk ook om prijs en duurzaamheid. Bij elke tuinplank vindt u daarom een uitgebreide beschrijving. Zo bieden wij u voordelige vurenhouten tuinplanken, maar ook bijvoorbeeld ook zeer duurzame red class wood of hardhouten planken. Ook zijn veel van onze houten planken geïmpregneerd. Zo ontstaan perfecte tuinplanken die onder andere goed bestand zijn tegen vocht en schimmel

Tuinplanken kopen bij Tuindomein

Bij Tuindomein kunt u al uw gewenste tuinplanken bestellen. Ondanks dat wij ons best doen om u bij alle houten planken van volledige informatie te voorzien, kunnen wij ons voorstellen dat u nog een vraag hebt. Twijfel dan niet en neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen u met veel plezier verder.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden