Schutting

Houten schutting

Het is natuurlijk prachtig om een tuin te hebben, maar niet wanneer iedereen zomaar in uw tuin kan kijken. Daarom is het belangrijk om de juiste schutting te plaatsen. Zodat uw tuin er niet alleen leuk uitziet, maar u zich ook goed voelt om in uw tuin te liggen, beschermd door de schutting. De meeste mensen kiezen voor een houten schutting. En dat is een logische keuze voor een schutting voor uw tuin. Een houten schutting is natuurlijk en duurzaam en leverbaar in zeer veel verschillende stijlen. U vindt ze allemaal bij Tuindomein.be.

Producten 1-24 van 75

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Een houten schutting combineert een rustgevende look met meer privacy

Heel wat mensen houden van een tuin, maar niet iedereen heeft graag veel inkijk. Dan is een houten schutting dé oplossing. Een tuinomheining van hout geeft niet alleen een rustgevende, natuurlijke indruk. Het garandeert ook nog eens een gevoel van privacy. De meesten kiezen voor een houten schutting. Dat is een logische keuze. Een schutting van hout is een mooi, duurzaam product. Bovendien leveren we het in verschillende stijlen. Neem een kijkje op Tuindomein.be en laat u verrassen door ons uitgebreid aanbod.

Elke houten schutting heeft een eigen nerf of tekening

Is het aanbod zo groot dat u soms door het bos de bomen niet meer ziet? Dat begrijpen wij maar al te goed. Voordat u schuttingpanelen bestelt, wilt u wellicht nadenken over de specifieke uitstraling. Misschien heeft u zelfs al een bepaalde houtsoort in gedachten. Zorg ervoor dat u geen keuzestress krijgt en laat u adviseren door onze professionals. Voordat u de perfecte houten schutting voor uw tuin kiest, moet u eerst beslissen of u verticale of horizontale schuttingplanken wenst. Dat is een kwestie van smaak. Daarnaast zijn er verschillende opties qua vormen en uiteraard diverse afmetingen. Door het brede assortiment vindt u ongetwijfeld een houten schutting die perfect bij uw tuin past. Daarnaast zijn er ook tal van houtsoorten en kleuren. De houtsoort is vaak nauw verbonden met de kleur. Welke houtsoort u verkiest, hangt ongetwijfeld samen met de tekening of de nerf op de tuinschermen of schuttingonderdelen die u het meest aanspreekt. In onze webshop kunt u dit alles rustig bekijken. Maak hiervoor gebruik van het gebruiksvriendelijk selectiemenu. Het zal u helpen om sneller te beslissen. Bent u op zoek naar een speciaal exemplaar? Mag het echt dat ietsje meer zijn? Dan wordt u misschien helemaal verliefd op onze waaierschuttingen of natuurschuttingen. Ze zijn gemaakt van wilgentenen of kastanjehout. Zo heeft u er meteen een mooi verhaal bij als er vrienden of familie komen barbecueën!

De juiste behandeling voor uw houten schutting

Zodra u beslist om een houten schutting te installeren, wilt u er ongetwijfeld nog veel jaren van genieten. Dat kan, als u bij Tuindomein bestelt. Al onze producten zijn van een hoogstaande kwaliteit. We selecteren onze houtsoorten zorgvuldig, zodat we zeker zijn van duurzame omheiningen. Uiteraard zijn er wel wat nuances tussen de diverse producten. Dat heeft enerzijds te maken met het type houtsoort en anderzijds met uw budget. Welke definitieve uitstraling uw houten afscheiding uiteindelijk zal krijgen, hangt grotendeels van uzelf af. Daarom is het belangrijk om te weten hoe u uw hout precies moet behandelen. Zo staat Douglas hout erom bekend dat het na verloop van tijd zijn lichtroze kleur verliest. Hiervoor komt uiteindelijk een grijze tint in de plaats. Wilt u dat liever vermijden? Dan moet u het hout op tijd behandelen. Meer informatie hierover leest u op de pagina over houtbehandeling. Op deze pagina vermelden we alle producten die u mag gebruiken voor uw tuinomheining van hout. U kunt natuurlijk ook opteren voor schuttingpanelen die al op een bepaalde manier zijn afgewerkt. Dat maakt het voor u misschien een stuk makkelijker. Ook voor tuinbenodigdheden en accessoires kunt u bij ons terecht.

Bestel uw tuinschutting bij Tuindomein

Weet u welke houten schutting uw tuin zal flatteren? Bestel dan uw favoriete houten schutting. Op onze website leest u alles over onze verzendingstijden en leveringsvoorwaarden. Kan u wel nog wat tips gebruiken? Of heeft u nog vragen? Aarzel niet om onze sympathieke klantenservice te contacteren. Onze enthousiaste medewerkers helpen u graag verder.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden