Houten schutting

Het is natuurlijk prachtig om een tuin te hebben, maar niet wanneer iedereen zomaar in uw tuin kan kijken. Daarom is het belangrijk om de juiste schutting te plaatsen. Zodat uw tuin er niet alleen leuk uitziet, maar u zich ook goed voelt om in uw tuin te liggen, beschermd door de schutting. De meeste mensen kiezen voor een houten schutting. En dat is een logische keuze voor een schutting voor uw tuin. Een houten schutting is natuurlijk en duurzaam en leverbaar in zeer veel verschillende stijlen. U vindt ze allemaal bij Tuindomein.be.

Producten 1-24 van 75

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Altijd de perfecte houten schutting voor u


Een houten schutting kiezen, is voor de een eenvoudiger dan voor de ander. U koopt namelijk niet zomaar schuttingpanelen: u gaat waarschijnlijk voor een specifieke uitstraling en een bepaalde houtsoort. U kunt te maken krijgen met een beetje keuzestress bij het kiezen van uw tuinschutting. Maar geen zorgen: neem rustig uw tijd en stel uw vragen indien u deze heeft.

Wat valt er dan te kiezen op het gebied van houten schuttingen? Zo is er als eerste al de keuze tussen een schutting met verticale, of horizontale schuttingplanken. Wat voor u de mooiste schuttingpanelen zijn, hangt niet alleen af van uw smaak, maar ook van de vorm en het formaat van uw tuin.

Naast diverse soorten en vormen, zijn er natuurlijk ook tal van houtsoorten en kleuren. Er is vaak een duidelijke relatie tussen houtsoort en kleur. Ook hebben verschillende soorten houten tuinschermen/schuttingdelen ook verschillende nerven en tekeningen. Neem rustig de tijd om met behulp van het selectiemenu in de shop alle mogelijkheden te bekijken.

Bent u op zoek naar een bijzondere houten schutting? Wij verkopen ook waaierschuttingen, en natuuurschuttingen gemaakt van wilgentenen of kastanjehout.

Een houten schutting behandelen


Wanneer u een houten schutting bouwt, wilt u hier natuurlijk jarenlang van kunnen genieten. Alle schuttingpanelen van Tuindomein zijn van hoge kwaliteit. Bij ons koopt u een tuinschutting uit speciaal geselecteerd hout dat sterk is, duurzaam is en lang mooi blijft. Vanzelfsprekend zijn er wel verschillen. Dit heeft te maken met onder andere de houtsoort, maar ook met uw budget.

U heeft zelf grotendeels in de hand hoe uw houten schutting eruit komt te zien. Nu en in de toekomst. Daarvoor is het wel belangrijk om te weten of en hoe u het hout wilt behandelen. Zo staat onder andere douglas hout erom bekend dat het na verloop van tijd zijn licht roze kleur verliest en meer grijs wordt. Dit kunt u voorkomen door het hout te behandelen. Kijkt u eens op onze pagina voor houtbehandeling. Hier ziet u alle producten die u kunt gebruiken voor de schutting in uw tuin, om deze helemaal naar wens af te werken.

U kunt natuurlijk ook kiezen voor schuttingpanelen die reeds op een bepaalde wijze zijn afgewerkt. Kortom: zeer veel opties voor de houten schutting in uw tuin. Ook wanneer u op zoek bent naar benodigdheden en toebehoren om de houtschutting te plaatsen.

Uw tuinschutting bestellen


Heeft u een keuze kunnen maken? Bij de houten schutting van uw keuze, vindt u alle opties en informatie over verzending en levering van uw tuinschutting. Mocht u hulp nodig hebben, schroom dan niet om onze klantenservice te raadplegen. Wij helpen u met plezier.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden