Tuinschermen

Tuinschermen

Een tuinscherm, waarvoor dient dit juist?  Een tuinscherm wordt vooral geplaatst om de privacy te bewaren, het is natuurlijk fijn als u leuke buren hebt en om elkaar te kunnen zien, maar waarschijnlijk wilt u natuurlijk wel een bepaalde mate van privacy in uw tuin. Met een goed tuinscherm zorgt u hiervoor.

Met een tuinscherm kan je die privacy garanderen, niet enkel voor uzelf en voor uw kinderen, maar ook voor anderen, het is niet fijn als u zich bekeken voelt, voor anderen is dit ook geen prettig gevoel. Net als een tuinhek is een tuinscherm ook een afbakening van uw tuin, maar dan hoger.

Producten 1-24 van 74

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

De verschillende soorten tuinschermen

Wanneer u een tuinscherm aankoopt, zijn er ontelbaar veel opties waaruit u kan kiezen. Ieder tuinscherm kan aangepast worden naar uw goeddunken qua kleur, stand van de planken, breedte, hoogte etc. U kan het helemaal maken hoe u het wenst. Natuurlijk bieden wij u ook heel veel verschillende houtsoorten. Wilt u direct houten tuinschermen van uw favoriete houtsoort zien? Maak dan gebruik van de filteropties in de webshop.

Als eerste optie is er uiteraard het klassieke houten tuinscherm dat we allemaal kennen: verticale schuttingplanken in een mooie houtkleur die enorm mooi staan in uw tuin. Deze tuinschermen zijn vaak gemaakt uit geïmpregneerd hout, waardoor ze goed beschermd zijn tegen vocht, schimmels en insecten.

Als u graag een andere look creëert, kan u ook kiezen voor een tuinscherm met horizontale planken. Het mooie aan deze planken is dat zij de diepte van uw tuin benadrukken en versterken. Ook dit soort tuinscherm kan u kiezen in verschillende kleuren.

Wilt u een natuurlijk tuinscherm? Dan kan u kiezen voor een tuinscherm van wilgentenen, dit is een van de meest natuurlijk uitziende tuinschermen, mooi afgewerkt maar geeft toch dat pure gedeelte van de natuur weer.

Een ander natuurlijk uitziend tuinscherm is een tuinscherm van kastanjehout. Dit heeft een beetje hetzelfde principe, het is mooi afgewerkt maar niet zo strak en bijgeschaafd zoals wij een tuinscherm normaal kennen.

Zeer bijzonder is ons Flexfence: een tuinscherm met draaibare lamellen waarmee u naar eigen wens zorgt voor beschutting en privacy.

Zo zijn er nog tal van opties. Een tuinscherm kan overal geplaatst worden, zelfs een enige schuttingplaat tussen de haag en uw huis bijvoorbeeld is geen enkel probleem, uiteindelijk heeft een tuinscherm als doel om uw privacy te garanderen, en dit gaat zonder problemen.

Hebben uw tuinschermen een deur nodig?

Wilt u middels uw tuinschermen ook toegang verschaffen tot uw tuin? U kunt in ons assortiment ook terecht voor een bijpassende tuindeur.

Tuinschermen voor uw schutting

Met tuinschermen kunt u zelf een schutting samenstellen. U bestelt het tuinscherm van uw wens, in het gewenste aantal en u kunt vervolgens zelf een houten schutting plaatsen. Houten tuinschermen zijn dan niet de enige benodigdheden. U dient uw tuinscherm van hout namelijk ook goed te bevestigen om een stevige schutting te maken. Wij bieden u hiervoor alle toebehoren.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van uw tuinschermen?

Bij elk houten tuinscherm kunt u specificaties en informatie raadplegen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag hebt. Dat is geen enkel probleem: wij zijn er om u te helpen. Neem daarom vooral contact met ons op als u meer informatie nodig hebt.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden