Tuinschermen

Uw tuin of erf afbakenen kan op vele manieren. Een snelle en populaire manier om dat te doen is met behulp van tuinschermen. Die zijn er in alle soorten en maten, met als grote voordeel dat u ze razendsnel kunt plaatsen en dus binnen de kortste keren een afscheiding heeft staan. De keuze is groot: van hoog tot laag en van recht tot toog.
Voor de ultieme privacy in uw tuin kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een model van 200 centimeter hoog. Dan weet u zeker dat uw tuin volledig is afgeschermd van de weg, of van de buren. Uiteraard valt er ook op het gebied van vormgeving heel wat te kiezen. Van geïmpregneerde grenen en oud-grijs tot wilgentenen: binnen ons uitgebreide assortiment vindt u altijd iets dat bij u past.

Producten 1-24 van 65

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Goedkoop tuinscherm voor goede afscheiding

Een erfafscheiding hoeft helemaal niet duur te zijn. Natuurlijk zit er veel verschil in type materiaal (met name hout) en de afwerking, maar voor een kleine 25 euro per 180 centimeter kunt u al tuinschermen bij ons bestellen. Dit geïmpregneerde tuinscherm Ermelo is een van de voordeligste opties voor optimale privacy. Met een paar van deze schermen heeft u al een prachtige afscheiding.
Goedkope tuinschermen betekenen dat u ook met een beperkt budget al een mooie afscheiding kunt creëren. Als u echter iets meer wilt, kunt u ervoor kiezen om voor een scherm uit het topsegment te gaan. Deze zijn vaak vervaardigd van hoogwaardige materialen als hardhout of kastanjehout. Ze geven uw tuin of erf ook nog eens een schitterende, exclusieve uitstraling.

Tuinschermen van hardhout

Als u tuinschermen plaatst, wilt u in eerste instantie dat het mooi oogt. Echter, ook de duurzaamheid is van groot belang. Niemand heeft immers zin om ieder jaar de schutting te vervangen. Om die reden zijn tuinschermen van hardhout zeer populair. Deze hoeven niet geïmpregneerd te worden, omdat ze van zichzelf al schimmels en rotting tegengaan. Om die reden gaan ze ook langer mee.
Ook het onderhoud van een hardhouten scherm is relatief eenvoudig. U hoeft tuinschermen van hardhout slechts eens per 2 à 3 jaar in de olie te zetten, zodat de kleur behouden blijft. En, ook niet onbelangrijk: de reiniging van dit type schutting kunt u doen met een hogedrukspuit. Het is raadzaam om dat te doen voordat u de afscheiding opnieuw in de olie zet.

Geïmpregneerde tuinschermen

Tuinschermen staan het hele jaar door buiten en dat wil zeggen dat ze weer en wind moeten doorstaan. Hardhout kan daar goed tegen, maar dat geldt niet voor ieder type hout. Om die reden worden andere soorten tuinschermen geïmpregneerd. Dat is een techniek waarbij het hout door middel van een andere stof betere eigenschappen krijgt.
Bij tuinschermen houdt dat in dat het hout wordt bewerkt, waardoor het waterafstotend, schimmelwerend en eventueel ook brandvertragend wordt. Impregneren kunt u ook zelf doen, als u bijvoorbeeld voor een onbewerkt scherm kiest. De populaire Lariks Douglas Saalbach is daar een voorbeeld van. In sommige gevallen, bijvoorbeeld bij hardhout, volstaat het insmeren met olie.

Snel en veilig tuinschermen kopen

Tuindomein beschikt over het Qshops-keurmerk, wat wil zeggen dat u na aankoop de zekerheid heeft dat u bij klachten een correcte en eerlijke afhandeling kunt verwachten. Op de website van Qshops kunt u tevens zien wat andere klanten over ons zeggen. Veilig betalen kunt u doen via onder meer iDEAL en Mastercard. Ook is het mogelijk om achteraf te betalen.
Heeft u vragen over een van onze tuinschermen of een ander product uit het assortiment? Neem dan contact met ons op. Een van onze medewerkers staat u graag te woord. Dit kunt u doen door te bellen naar +31 (0)541 - 222 580, of te mailen naar info@tuindomein.be.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.