Houten tuinkast

In veel tuinen komt hetzelfde probleem naar boven: opbergruimte. Er komt altijd wel iets bij tijdens het werken in de tuin, een riek, of een schop of een paar nieuwe bloempotten. En hiervoor moet altijd een nieuw plaatsje voorzien worden. Maar wees nu eerlijk: een tuinhuis geraakt ook ooit eens vol. Een houten tuinkast is dan een waardevolle aanvulling. Of misschien hebt u juist helemaal geen riant tuinhuis en ook niet nodig: want misschien passen uw spullen prima in zo’n fraaie tuinkast van hout. Deze buitenkast is mooi en handig.

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een tuinkast van hout is dus een enorm goede optie. Deze hoeft niet zo groot te zijn en dus ook niet zoveel plaats in te nemen in uw tuin. Maar u kan er nog steeds al uw spullen in kwijt. Ook het speelgoed van de kinderen kan u in een tuinkast stockeren, dit is eens zo handig! Dan weten de kindjes meteen waar ze hun speelgoed moeten zoeken. Geen gezeur meer dat ze iets niet vinden en u heeft extra ruimte in uw tuinhuis of garage voor uw eigen spullen.

Een houten tuinkast in verschillende maten

Wanneer u op zoek gaat naar een houten tuinkast voor buiten, gaat u deze vinden in verschillende vormen en maten. Als eerste, en goedkoopste optie is natuurlijk de klassieke compacte tuinkast van hout. Een klein kastje met verschillende schapjes waar u kleine dingen op kan plaatsen zoals bloempotten of citroenkaarsen om de muggen weg te houden. Ook in de kleine houten tuinkasten heeft u verschillende maten. Zo kan u kiezen voor een iets bredere tuinkast, of voor een smalle. Er is altijd een ideale maat voor uw tuin of moestuin. Want laten wij niet vergeten: zo’n buitenkast is ook zeer handig in een extra tuin, zoals een moestuin of bij een recreatiewoning. U bergt hier veilig uw spullen in op.

De grotere tuinkasten voor buiten zijn perfect voor het stockeren van grotere spullen zoals een grasmachine of verfspullen, maar ook om veel meer spullen in te steken.

In een tuinkast kan u ook altijd kiezen om nog meer schapjes te hangen zodat u als het ware de beschikbare opbergruimte verdubbelt. Door het hangen van schapjes creëert u nog meer ruimte, ruimte die u perfect kan gebruiken wanneer u op de grond een grasmachine plaatst en de schapjes gebruikt om bijvoorbeeld een boormachine op te hangen of verschillende potjes met spijkers en nagels te plaatsen.

Op die manier heeft u geen rommelig tuinhuis, staat alles netjes op zijn plaats, en ook een tuinkast kan goed worden afgesloten zodat de kinderen niet aan de tuinspullen kunnen komen.

Als u ervoor kiest om de tuinkast in de richten voor de kinderen hun buitenspeelgoed, kan hetzelfde principe worden gebruikt. Onderaan kan u de fietsen plaatsen en de schapjes kunnen worden gebruikt om ballen en poppen te stockeren, of op de hoogste planken, waar de kinderen niet aan kunnen kan u deze schapjes nog steeds gebruiken om spullen van uzelf te zetten. 

Een houten tuinkast vraagt natuurlijk zoals al het hout wel een beetje onderhoud, wanneer u de houten tuinkast behandelt met de juiste producten en er goed zorgt voor draagt, gaan deze zeer lang mee.

Voor iedereen de perfecte tuinkast van hout

In het assortiment van Tuindomein vindt iedereen de perfecte tuinkast van hout. Niet alleen vanwege de verschillende afmetingen, maar ook vanwege de diverse stijlen en vormgevingen. Ook is er een houten tuinkast passend bij elk budget. Bent u overigens op zoek naar een kast om uw afvalbakken in op te bergen? Bekijk dan onze containerberging ombouw.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden