Houten tuinkast

Houten tuinkast

In veel tuinen komt hetzelfde probleem naar boven: opbergruimte. Er komt altijd wel iets bij tijdens het werken in de tuin, een riek, of een schop of een paar nieuwe bloempotten. En hiervoor moet altijd een nieuw plaatsje voorzien worden. Maar wees nu eerlijk: een tuinhuis geraakt ook ooit eens vol. Een houten tuinkast is dan een waardevolle aanvulling. Of misschien hebt u juist helemaal geen riant tuinhuis en ook niet nodig: want misschien passen uw spullen prima in zo’n fraaie tuinkast van hout. Deze buitenkast is mooi en handig.

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een houten tuinkast: opgeruimd staat netjes

Opbergruimte heeft u nooit genoeg. Ook in de tuin of op uw terras heeft u snel wat rommel dat blijft rondslingeren. Hiervoor is een tuinkast dé oplossing. Een tuinkast van hout is superefficiënt als opbergruimte. Doordat de kast van hout is gemaakt, trekt u de natuurlijke look van uw tuin door. Niet alleen het esthetische aspect is belangrijk, maar ook de functionaliteit. Welke houten tuinkast voor u het meest relevant is, is van verschillende factoren afhankelijk. Daarom voorziet Tuindomein een breed assortiment aan houten tuinkasten. U vindt ze in allerlei soorten en maten. Neem gerust een kijkje op onze webshop. Er zit wellicht een exemplaar bij dat u zal kunnen bekoren.

Een gebruiksvriendelijke tuinkast

Voordat u het goed en wel beseft, slingeren er wat spullen rond in de tuin of op uw terras. De kinderen hebben net gespeeld. En er blijft wat speelgoed liggen. Of u heeft juist het gras gemaaid en nog niet alles opgeruimd. Het wordt algauw een boeltje. Misschien beschikt u ook niet over de gewenste stockageruimte om alles te sorteren? Of u heeft geen schuur, garage of kast? Dan is een houten tuinkast van Tuindomein beslist een slimme aankoop. Zodra u over een tuinkast beschikt, kunt u alles ordentelijk wegsteken. Denk maar aan tuingereedschap, een barbecueset, terrasstoelen, loungekussens, enzovoort. Misschien zelfs fietsen of (elektrische) steps. Of wat dacht u van de kleine autootjes waarop uw kleinkind vaak rijdt? Kortom, een tuinkast is multifunctioneel en geeft rust in uw hoofd, zodra alle chaos is verdwenen.

Een tuinkast van hout in alle mogelijke afmetingen en stijlen

Hout is populair in de tuin. Niet alleen omdat het een natuurlijke uitstraling en charme heeft, maar ook omdat het perfect aansluit bij de look-and-feel van uw tuin. Er bestaan verschillende soorten hout. Elke houtsoort heeft zijn eigen specifieke tekening en nerf. Daarnaast zijn er ook diverse stijlen. De stijl wordt grotendeels gecreëerd door de beits die u gebruikt. Heel wat mensen kiezen voor een tuinkast als opbergmeubel voor in de tuin. Dat oogt meteen veel mooier dan een metalen of kunststof kast bijvoorbeeld. Hoewel onze tuinkasten genoeg opbergruimte voorzien, zijn ze niet zo groot als een berging, schuur of tuinhuis natuurlijk. Toch heeft u een uitgebreide keuze uit verschillende afmetingen. Heeft u voldoende aan een kleine houten tuinkast? Dan vindt u beslist een prachtig exemplaar bij onze idyllische, compacte tuinkastjes. Het zijn ideale tuinmeubels om kleinere spullen in op te bergen, zoals tuinkussens, handschoenen, harken, onkruidwieders en gieters. Heeft u toch wat meer opbergruimte nodig om uw grasmaaier en barbecuestel in op te bergen? Dan vindt u wellicht wat u zoekt in ons assortiment van grote tuinkasten. Wist u dat u er zelfs uw fietsen, gocarts en terrasstoelen in kunt steken? Er is beslist voor elk wat wils. Tuindomein houdt rekening met ieders wensen en budget. Dat blijkt uit ons uitgebreid assortiment. U vindt er niet alleen alle mogelijke afmetingen, maar ook verschillende stijlen en diverse prijsklassen.

Tuinkasten van allerlei houtsoorten

Als specialist in tuinhout vinden we het belangrijk om onze klanten diverse soorten hout aan te bieden. Wilt u een houten tuinkast aanschaffen? Dan heeft u de keuze uit Midden-Europees grenenhout, Douglas (lariks), mahonie of vurenhout. Grenenhout en vurenhout zijn gelijkaardige houtsoorten. Het is een kwestie van wat u het mooist vindt. Beide houtsoorten hebben bovendien een prima prijs-kwaliteitsverhouding. Wie kiest voor grenen- of vurenhout haalt absoluut topkwaliteit in huis. Het zijn de populairste houtsoorten in de Vlaamse tuinen. Die populariteit hebben ze te danken aan hun stevigheid en prachtige uitstraling. Ook Douglas hout (lariks) is erg geliefd. Douglas is een houtsoort die een uitstekende hardheid combineert met een sympathieke prijs. Bovendien vallen heel wat mensen voor de lichtrode kleur. Die is fantastisch. In de loop der jaren verandert die lichtrode tint in een natuurlijke kleur die heel wat mensen bekoort. Bent u op zoek naar een luxueuze hardhouten tuinkast met een waanzinnige duurzaamheid? Dan bent u bij Tuindomein aan het juiste adres. Geniet van het online shopplezier.

Een houten tuinkast voor op het balkon

De houten tuinkasten van Tuindomein hebben meerdere functies. Zo zijn het prima opbergmeubels voor zelfgekweekte kruiden uit uw moestuin of ideale kisten om speelgoed van de (klein)kinderen in op te bergen. Beschikt u over een open haard? Dan is het altijd leuk om een berging te voorzien voor al uw houtblokken. Dat is niet alleen proper, maar het geeft ook een gezellige sfeer. Heel wat mensen hebben ook nood aan een opbergruimte voor fietsen, steps, gocarts of andere voertuigen. Ook daar hebben we uitstekende oplossingen voor. Wist u dat u zelfs niet over een tuin hoeft te beschikken om zo’n toffe tuinkast in huis te halen? Wij verkopen ook tuinkasten die uitstekend geschikt zijn om op uw balkon of terras te zetten. Want ook als u in een appartement of studio woont, kunt u wel wat extra opbergruimte gebruiken.

Tuinkast kopen bij Tuindomein

Heeft u de perfecte tuinkast gevonden voor uw tuin, balkon of terras? Dan vindt u alle mogelijke informatie en technische specificaties over het product op onze website. Toch is het mogelijk dat u nog enkele vragen heeft. Laat het ons weten. Onze vakmannen helpen u graag verder.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden