Container ombouw

Containerberging ombouw

 U kent het wel: de wekelijkse leuke opdracht om de vuilnisbakken buiten te zetten. Het is al erg genoeg dat deze iedere week naar de straat moeten worden gezet, maar als het regent en de bakken zijn nat, is dit natuurlijk nog minder leuk. Een containerberging biedt hier uitkomst. Zo staan uw bakken droog en beschermd. Maar zo’n kliko ombouw heeft nog een belangrijk voordeel: de ontsierende vuilnisbakken staan uit het zicht in een mooie containerberging.

Een fraaie containerberging van hout

 Wanneer u kiest voor een houten containerberging, bieden wij u een prachtige containerberging van hout. Er zijn natuurlijk mensen die zelfs een mooie, nette, houten containerberging niet leuk vinden staan. Maar dit is snel op te lossen. U kan bijvoorbeeld uw eigen kleine recyclagepark maken. Hiervoor heeft u maar een paar tuinschermen nodig en uw containerberging staat helemaal afgeschermd uit het zicht.  Maar reken maar dat veel mensen een containerberging wél mooi vinden staan. En een containerberging van hout van Tuindomein al helemaal. Geldt dat ook voor u? Kijk dan snel in onze webshop om de ideale kliko ombouw te vinden.

Altijd het formaat dat u wenst

Wij bieden altijd een kliko ombouw die aan al uw wensen en eisen voldoet. Ook op het gebied van formaat. Zo kunt u terecht voor een houten containerberging voor een enkele container. Handig wanneer u slechts één bak hebt. Maar ook wanneer u uw bakken op verschillende plekken bewaart. U kunt dan kiezen voor meerdere lossen houten containerbergingen. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een variant voor twee of drie containers.

Het afsluiten van een containerberging

Een containerberging wordt altijd mooi afgesloten, dit wil zeggen dat de ombouw mooi afgewerkt is en uw vuilcontainers droog en beschermd staan. Indien u uw container gebruikt om uw fietsen op te bergen kan u uw containerberging zelfs afsluiten met een slotje zodat u er zeker van bent dat er geen ongewenste bezoekers uw container kunnen openen en zo bent u zeker dat uw spullen altijd veilig staan.

Een containerberging waar u lang van zult genieten

Bij Tuindomein bestelt u een containerberging waar u lang van zult genieten. Wij bieden u namelijk een houten containerberging van hoge, duurzame kwaliteit. Het hout is namelijk geïmpregneerd. Dit maakt het weerbaar, weerbestendig en duurzaam. Voor jarenlang plezier. Ook kunt u in plaats van geïmpregneerd hout kiezen voor hardhout: zeer bestendige houtsoorten die uw containers beschermen en lang mooi blijven. Kijkt u voor meer informatie op de productpagina van de containerombouw van uw keuze, of neem contact op met onze klantenservice indien u nog vragen hebt.