Prieel

Een prieel in uw tuin is een romantisch aangezicht. En een heerlijke plek om te vertoeven. Een tuinprieel voegt functionaliteit en uitstraling toe aan elke tuin. Er is een geschikt tuinprieel voor bijna elke tuin. Zeker bij Tuindomein.be, waar u kunt rekenen op heel veel verschillende modellen. Denk aan een klassiek prieel, maar ook een blokhutprieel.

Producten 1-24 van 32

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Wat is een tuinprieel nu precies?

Een tuinprieel kenmerkt zich door een relatief lichte en slanke constructie. U zit sfeervol en beschut, maar niet onder een massief bouwsel. Van origine in elk geval, want anno nu heeft u bij het kiezen van een prieel voor uw tuin heel veel mogelijkheden. Een klassiek prieel biedt u echter zicht rondom en een verfrissend briefje. Maar zoals u zult zien, kunt u ook kiezen voor een variant met drie dichte wanden.

Bent u op zoek naar een compact prieel, dan vindt u in ons assortiment diverse modellen met afmetingen van om en nabij de 3 meter breed en diep. Maar u kunt ook bij ons terecht voor een zeer riant prieel tot wel 7 meter breed. Bij elk prieel heeft u diverse opties en configuratie mogelijkheden om uw tuinprieel helemaal naar uw eigen smaak samen te stellen.


Wat is dan een blokhutprieel?


Anno nu kunt u niet meer spreken van “een prieel”. Er zijn immers zoveel verschillende uitvoeringen. Zoals een blokhutprieel. Het klassieke tuinprieel is ideaal voor op mooie dagen. En ook wanneer het weer iets minder wordt, zit u gerieflijk en beschut. Maar mocht u op zoek zijn naar nog meer beschutting, dan is het een kleine stap van een open prieel naar een prieel met wanden. Zo’n prieel wordt ook wel een blokhutprieel genoemd. Het is eigenlijk een blokhut zonder deur en met een open wand aan één zijde. Met dit prieel in uw tuin zorgt u voor extra beschutting. Het is de ideale plek om de hele dag én avond te vertoeven.


Wat u kiest, is natuurlijk geheel aan u. Een klassiek tuinprieel is - zeker met een dak van doek - een prieel dat u vooral in de zomer gebruikt. Zoekt u een tuinprieel waar u grote delen van het jaar van kunt genieten, dan loont het wellicht om te kijken naar een model met dichte wanden.


Een prachtig prieel van hout

Een klassiek prieel is vervaardigd van hout. Als echte houtspecialist biedt Tuindomein u een prachtig prieel van hout. Een houten prieel komt fraai tot zijn recht in vrijwel elke tuin. Vanzelfsprekend mag u bij ons hoge kwaliteit, duurzaam hout verwachten.

U wilt een houten prieel, maar daarbij stopt de keuze niet. Neemt u maar eens rustig de tijd om alle verschillende modellen te bekijken.

Stel uw favoriete tuinprieel samen

Wanneer u klikt op uw favoriete prieel in onze shop, zult u zien dat u heel wat mogelijkheden heeft. U kunt uw eigen houten prieel samenstellen met behulp van opties voor onder andere het dak. Daarmee begint het genieten. Vervolgens is het aan u om te bepalen hoe u uw prieel gaat gebruiken in uw tuin. U kunt bijvoorbeeld prachtige vlondertegels neerleggen om echt een uniek hoekje te creëren.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden