Tuinkamer

Tuinkamer


Een tuinkamer kan je vergelijken met een extra kamer of zelfs huisje, buiten in uw tuin. Deze kunt u helemaal naar wens inrichten. Sommige mensen kiezen voor een tuinkamer als atelier, creatieve studio of zelfs kantoor. Anderen kiezen ervoor om hun tuinkamer in te richten als speelkamer voor de kinderen. Wanneer u kiest voor een tuinkamer in plaats van een tuinhuis, kiest u voor een luxe oplossing die het midden houdt tussen een royale blokhut en een compleet buitenverblijf.  Een tuinkamer is meer nog dan een tuinhuis of blokhut echt bedoeld als extra leefruimte. Dat merkt u ook aan de lichtinval. Met een tuinkamer in uw tuin, creëert u nog meer woongenot en mogelijkheden. Bij Tuindomein vindt u een prachtige tuinkamer van hout die aan al uw wensen voldoet.

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een 10 voor sfeer en gezelligheid in een houten tuinkamer

Bent u op zoek naar een luxueuze tuinkamer? Dan vindt u beslist wat u verwacht bij Tuindomein. Een houten tuinkamer is een absolute meerwaarde voor uw tuin. Zo’n tuinkamer verlengt als het ware uw woning. U creëert er gewoon een cosy ruimte bij. U kunt de tuinkamer natuurlijk ook apart in uw tuin plaatsen. Zo heeft u er meteen een gezellige buitenruimte bij. In feite zijn er meerdere functies mogelijk voor een tuinkamer. Zo kunt u er een kantoorruimte van maken. Als dat niet gezellig werken is: tussen de bomen en de planten? Lekker rustig ook! Een tuinkamer kan ook perfect functioneren als logeerplek. Zo mogen vrienden, familie of de kleinkinderen ook eens blijven slapen. Scrol gerust even op de website. Ongetwijfeld zit er een exemplaar bij dat volledig aan uw wensen beantwoordt. Vraag dan onmiddellijk een offerte aan.

Wat is een tuinkamer eigenlijk?

Een tuinkamer is een alleenstaand pand dat u los van de woning installeert. Uiteraard mag u de tuinkamer ook naast uw woning plaatsen. Maar meestal worden tuinkamers achteraan in de tuin gezet. Bij voorkeur met een extra paadje ernaartoe. Vaak worden ze van hout gemaakt. Alles begint bij een houtskeletbouw. Er zijn echter ook andere materialen mogelijk, zoals beton en baksteen. Bij Tuindomein kunt u terecht voor modulaire houten tuinkamers. Al onze tuinkamers zijn gemakkelijk te monteren. Bovendien geven we u graag enkele nuttige tips mee. Ook de indeling van de tuinkamer is eenvoudig. Meestal bestaat zo’n tuinkamer maar uit één kamer. Typisch voor tuinkamers is dat ze veel ramen bevatten. Doordat er veel lichtinval is, zijn ze ultrapopulair. De inrichting laten we uiteraard aan u over. Veel mensen richten hun tuinkamer in met allerlei leuke hebbedingetjes of luxueuze artikelen en loungemeubels. Kortom, op die manier creëert u een gezellig verblijf waarin u het hele jaar kunt vertoeven.

Een tuinkamer van hout heeft verschillende functies

Een tuinkamer is sowieso een multifunctionele ruimte. De meeste mensen richten hun tuinkamer in als een luxueuze ruimte voor wat extra me-time. Een plek om volledig tot rust te komen na een zware werkdag. Op die manier haalt u ook het maximum uit uw tuin. Maar er zijn nog andere mogelijkheden waarvoor u uw tuinkamer kunt gebruiken: Een bar waar u een pintje of aperitiefje kunt drinken Een gezellige kantoor- of werkruimte Een gameroom of speelruimte voor de (klein)kinderen Een aparte ruimte voor uw tiener of puber Een plek om yoga of fitness te doen Een gymruimte Een coole hobbykamer Een artistieke ruimte waarin u kunt ontwerpen, schilderen of beeldhouwen Een wellnesskamer naast uw zwembad Een toffe mancave Werkt u van thuis uit? Dan is het mogelijk dat u vaak door uw partner of kinderen gestoord wordt. In dat geval is een tuinkamer dé ultieme oplossing. Laissez faire, laissez passer. Wat is er nu leuker dan werken in de tuin, met het zicht op de natuur? Het geeft (bijna) een vakantiegevoel! U kunt ook klanten of prospecten ontvangen in de ruimte. Wat dacht u van een yogales, personal coaching of meeting? Het is bijvoorbeeld een ideale ruimte om gelnagels te zetten of verzekeringen te bespreken. Misschien wilt u er wel als barbier of hondenkapper werken?

Eindeloze mogelijkheden voor een knusse, houten tuinkamer bij Tuindomein

Bij Tuindomein vindt u tuinkamers in allerlei soorten en maten. Bovendien kunt u uw geliefde tuinkamer volledig naar wens aanpassen. Kies bijvoorbeeld de dakbedekking die het best bij uw houten tuinkamer en de rest van uw woning past. Verder kunt u ook het hout laten impregneren. Een tuinkamer wordt pas echt een volwaardige kamer als u er nog een mooie vloer in legt. Meestal heeft een tuinkamer een rechthoekige vorm met een plat dak. Zo lijkt de tuinkamer een beetje op een villa of bungalow. Deze constructie geeft meteen een moderne look. Doordat er heel wat ramen worden voorzien, bent u zeker van voldoende lichtinval. Dat is altijd aangenaam: zowel in de zomer als in de winter. Houdt u van strak en modern? Dan vindt u beslist de tuinkamer die u zoekt bij Tuindomein. Houd zeker rekening met de beschikbare ruimte die u heeft. Sommige tuinkamers zijn immers voorzien van een luifel aan de voorkant. Zo’n luifel biedt optimale bescherming tegen hevige uv-stralen of motregen. Verkiest u liever een klassieke of rustieke uitstraling? Dan biedt Tuindomein verschillende mogelijkheden. Bekijk bijvoorbeeld eens onze blokhut Gudrun of Olaug. Of misschien is een kapschuur (een idyllische schuur met een puntdak) iets voor u?

Een tuinkamer kopen bij Tuindomein

Heeft u al even kunnen scrollen in ons aanbod aan tuinkamers? En heeft u al enkele ideeën? Via de webshop kunt u uw favoriete tuinkamer ook naar wens aanpassen. Kies gerust wat u wenst qua afwerkingsmaterialen, extra accessoires en opties. Vraag een offerte op maat aan. Zo profiteert u meteen van een aantrekkelijke korting. Bij Tuindomein vindt u sowieso de interessantste prijs voor topkwaliteit. Zodra u uw geliefde tuinkamer heeft gevonden, leveren wij aan huis. Voor de montage hoeft u geen schrik te hebben. De installatie is vrij eenvoudig. Niettemin vindt u op onze website extra tips om de montage nog sneller en gemakkelijker te laten verlopen. Vindt u toch niet meteen wat u zoekt? Of heeft u nog concrete vragen? Aarzel niet om ons te contacteren. Onze vaklui hebben genoeg ervaring en helpen u graag verder. Samen vinden we ongetwijfeld de tuinkamer die het best bij uw levensstijl past.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden