Tuinkamer


Een tuinkamer kan je vergelijken met een extra kamer of zelfs huisje, buiten in uw tuin. Deze kunt u helemaal naar wens inrichten. Sommige mensen kiezen voor een tuinkamer als atelier, creatieve studio of zelfs kantoor. Anderen kiezen ervoor om hun tuinkamer in te richten als speelkamer voor de kinderen. Wanneer u kiest voor een tuinkamer in plaats van een tuinhuis, kiest u voor een luxe oplossing die het midden houdt tussen een royale blokhut en een compleet buitenverblijf.  Een tuinkamer is meer nog dan een tuinhuis of blokhut echt bedoeld als extra leefruimte. Dat merkt u ook aan de lichtinval. Met een tuinkamer in uw tuin, creëert u nog meer woongenot en mogelijkheden. Bij Tuindomein vindt u een prachtige tuinkamer van hout die aan al uw wensen voldoet.

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Genieten van een prachtige tuinkamer van hout


Een houten tuinkamer is een absolute aanwinst voor uw tuin. Niet alleen is deze prachtig om van buiten te zien: het interieur van uw tuinkamer van hout kunt u naar eigen wens inrichten. Dankzij een ruime keuze aan houten tuinkamers in allerlei oppervlaktes, diverse stijlen en al dan niet met extra’s als een veranda vindt u bij ons altijd de tuinkamer die aan al uw wensen en eisen voldoet.

Een tuinkamer is geschikt als gastenverblijf


Wij schreven eerder al dat veel mensen hun tuinkamer gebruiken als extra werkruimte. Maar natuurlijk kan deze ook worden gebruikt voor recreatieve doeleinden. Een heerlijke plek om te eten of te borrelen bijvoorbeeld. Of een bijzondere plek voor de kinderen waar zij zich heerlijk kunnen terugtrekken. Bij ons vindt u tuinkamers van hout in diverse formaten. Dat biedt veel mogelijkheden. Heeft u er bijvoorbeeld wel eens aan gedacht dat een tuinkamer uitermate geschikt is als gastenverblijf? En nog zeer sfeervol ook.

Altijd een houten tuinkamer die aan al uw wensen en eisen voldoet


Bij het kiezen van uw tuinkamer dient u natuurlijk rekening te houden met de oppervlakte die u beschikbaar heeft. Indien u een grote tuin heeft, en niet hoeft te kijken naar een vierkante meter meer of minder, is het natuurlijk fijn dat u een grote tuinkamer kan kiezen, en deze binnen ook nog kan indelen in verschillende kamers. Zo kan u de tuinkamer indelen in een ruimte om te ontspannen en een ruimte om in te werken, om maar een voorbeeld te noemen.

Wanneer u wel een beetje naar de oppervlakte dient te kijken, is het belangrijk om vooraf goed na te denken over de doeleinden van uw tuinkamer, en welke oppervlakte u daarvoor nodig heeft. U bent van tevoren natuurlijk al aan het nadenken waarvoor u de extra ruimte gaat gebruiken, en heeft hierbij ook al een plan van aanpak gecreëerd.

Bij Tuindomein.be vindt u de perfecte houten tuinkamer die hierop aansluit. Niet alleen omdat wij u verschillende modellen van verschillende afmetingen bieden: ook omdat u ruime configuratiemogelijkheden heeft. Tevens houden wij rekening met verschillende budgetten. Met één klik kan u een offerte aanvragen voor de tuinkamer die u wenst. Wij helpen u vervolgens verder. Heeft u eerst een vraag? Wij zijn per e-mail, telefoon en WhatsApp bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden en met u mee te denken.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden