Terras

Houten of composiet (WPC) Terras

Uw terras is waarschijnlijk één van de fijnste plekken in en om het huis. Een plek in uw tuin waar u kunt ontspannen, lekker kunt eten en genieten met vrienden of familie. En wanneer het zonnetje zich laat zien, natuurlijk ook de perfecte plek om van het weer te genieten. Al dan niet met behulp van een overkapping. Maar voor het zover is, dient u wellicht eerst nog een terras aan te leggen. Wilt u een mooi terras maken, dan vindt u bij Tuindomein alles wat u zoekt.

Tuindomein voor al uw terrashout

Bij tuindomein kunt u terecht voor al uw terrashout. Van de eerste stappen op weg naar een nieuw terras, zoals prachtige houten terrastegels tot de finishing touches als hekjes en balustrades. En items voor daarna. Want wanneer uw terras eenmaal af is, is het natuurlijk tijd om het in te richten. Met bijvoorbeeld een mooie tuinset. Of wellicht bent u daarna wel op zoek naar een prachtige houten hottub. Maar voor het zover is, bent u eerst op zoek naar al uw terrashout. U bent op de juiste plek aanbeland.

 

De juiste terrasplanken of terrastegels/tuintegels

Vanzelfsprekend bent u op zoek naar fraaie terrasplanken of terrastegels. Die hebben wij voor u. Van voordelige vlonderplanken tot zeer duurzame hardhout terrasplanken. Zelfs exclusieve en bijzonder duurzame bankirai terrasplanken zijn in ons assortiment te vinden. Bent u niet op zoek naar lange planken, maar wenst u terrastegels? Ook daarin is de keuze zeer groot. Terrastegels kunnen uiteraard ook dienst doen als tuintegels elders in uw tuin. Bijvoorbeeld om een mooi pad te maken van uw terras naar een plekje elders in de tuin.

 

Alle soorten hout voor uw terras

Het is ons doel om voor iedereen het juiste terrashout te bieden. Daarom vindt u in onze webshop heel veel soorten hout voor uw terras. Voor alle terrasplanken, vlonderplanken en terrastegels geldt dat u kunt vertrouwen op topkwaliteit. In het menu kunt u eenvoudig uw voorkeuren aangeven. Zo kunt u bijvoorbeeld een houtsoort selecteren. U ziet dan direct een selectie aan terrashout dat bij uw wensen past.

 

Wilt u uw hout verder behandelen? Dat kan. Wij bieden u namelijk ook de beste producten voor het onderhoud van uw terras. Hoewel gezegd moet worden dat de meeste terrasplanken geen verdere behandeling nodig hebben. Dat geldt natuurlijk ook wanneer u kiest voor composiet planken of tegels voor uw terras.

 

Ook voor alle benodigdheden voor uw terras

Een terras aanleggen, vergt een goede aanpak. Daarom zijn wij er ook voor alle benodigdheden voor uw terras. Naast terrashout, kan dat bijvoorbeeld zijn:

 

  • Timmerhout, voor het maken van een frame
  • Liggers, voor het maken van een frame
  • Hoekprofiel voor een fraaie afwerking
  • Terrasdragers om te egaliseren
  • Anti-worteldoek tegen wortels en onkruid

 

U kunt bij ons terecht met vragen over uw terras

Alles wat u nodig heeft voor uw terras, kunt u eenvoudig en veilig in de webshop bestellen. U vindt telkens duidelijke informatie over levering, opties en bezorgkosten. Mocht u desondanks een vraag hebben, dan staat onze klantenservice voor u klaar.