Houten zwembaden

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Houten zwembad

Bent u op zoek naar een mooi houten zwembad? Dan bent u bij Tuindomein aan het juiste adres! Wij bieden u een grote keus uit verschillende houten zwembaden. Een houten zwembad heeft een mooie natuurlijke uitstraling. Het zal daarom een ware eyecatcher worden in uw tuin. Wilt u een houten zwembad kopen? Kijk dan eens rustig rond in ons rijke assortiment.

Wat is een houten zwembad?

Er bestaan vele soorten zwembaden. Deze kunnen echter in twee soorten worden opgedeeld: Opbouwzwembaden en inbouwzwembaden. Een houten zwembad is een soort opbouwzwembad. Dit betekent dat het bad niet in de grond gegraven wordt. Het bad wordt op de grond geplaatst, het kan betreden worden door middel van een trappetje. De houten zwembaden van Tuindomein zijn voorzien van houten wanden en een houten omranding. Alle zwembaden zijn bovendien voorzien van een houten trap aan de buitenkant en een aluminium trap om het bad aan de binnenkant makkelijk te kunnen betreden en verlaten. Onze houten zwembaden kunnen eventueel (gedeeltelijk) ingegraven worden als u dat mooier vindt.

Wat voor soorten houten zwembaden zijn er?

Tuindomein biedt verschillende soorten houten zwembaden aan. De houten zwembaden zijn allen voorzien van hetzelfde hout en hebben dezelfde kenmerken en mogelijkheden. De soorten verschillen echter op grootte. Zoekt u een houten zwembad voor u tuin? Dan raden wij aan om goed na te denken over de grootte van het zwembad. U kunt uw keus laten bepalen op basis van de grootte van uw tuin, de samenstelling van uw gezin of het doel van het zwembad. Wat is het doel van het zwembad? Wilt u een houten zwembad kopen om in te relaxen? Dan hoeft het bad niet heel groot te zijn, een klein maat zwembad volstaat dan. Wilt u echt kunnen zwemmen in het bad? Kies dan voor een groter formaat zwembad. Wat is de samenstelling van uw huishouden? Bent u alleen of met z’n tweeën of heeft u een groot gezin? De samenstelling van uw gezin is een belangrijke maatstaf voor de grootte van uw zwembad. Hoe groot is uw tuin? Een tuin hoeft niet heel groot te zijn om een houten zwembad te kunnen plaatsen. Ons kleinste model Mambo Beach is 355 x 307 cm groot, deze past in de meeste Nederlandse tuinen. U moet er echter wel mee rekening houden dat u genoeg ruimte overhoudt om rond het houten zwembad te kunnen lopen en bewegen.

De voordelen van een houten zwembad

Wilt u een houten zwembad kopen? Een houten zwembad van Tuindomein biedt veel voordelen. Enkele van deze voordelen zijn: · Een houten zwembad heeft een mooie natuurlijke uitstraling; · Een zwembad zorgt voor ontspanning en luxe in uw eigen tuin; · Onze houten zwembaden zijn opbouwzwembaden die makkelijk te plaatsen zijn; · Er hoeft geen enorm gat gegraven te worden in uw tuin; · Een opbouwzwembad is snel geplaatst; · De zwembaden zijn uit te breiden met mooie verlichting; · Wij leveren ook een houten ombouw voor de pomp en filter; · U kunt ervoor kiezen om het bad (gedeeltelijk) in te graven.

Van welk soort hout is het zwembad gemaakt?

Voor onze houten zwembaden wordt gebruik gemaakt van grenen hout. Het hout is via druk geïmpregneerd, hierdoor zal het hout lang goed blijven. De houtdikte van de ombouw is 45 mm. Het voordeel van een houten ombouw is dat hout heel goed isoleert. Het hout zorgt ervoor dat warmte goed vastgehouden wordt in het zwembad. Dit is erg voordelig voor de energiekosten.

Een houten zwembad kopen bij Tuindomein

Bent u op zoek naar houten zwembaden voor uw tuin? In het aanbod van Tuindomein zult u zeker een houten zwembad vinden dat naar uw wens is. Heeft u een keus gemaakt? Dan kunt u het zwembad daarna naar eigen wens aanpassen en bestellen. Als u een offerte op het zwembad aanvraagt dan kunnen wij u een aantrekkelijke korting bieden. Heeft u vragen over onze producten of diensten? Neemt u dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden