Bielzen geimpregneerd grenen hout 12x22x260cm

Duurzame en robuuste geimpregneerde bielzen voor in de tuin!

  • Afmeting:12x22x260 cm (120x220x2600 mm)
  • Geïmpregneerd grenen
  • Fijnbezaagd
Aanbiedingsprijs € 46,51 Normale prijs € 47,95
Artikelnummer
34.5505F
Levertijd / bezorging
Bezorgkosten
  •   Snelle levering
  •   Voordelige bezorgtarieven
  •   100% tevredenheidsgarantie
  •   Onverslaanbaar in service & prijs
Omschrijving

Grenen houten geimpregneerde bielzen

Deze robuuste grenen hout tuinbielzen van 12 cm hoog en 22 cm breed zijn de opvolger van de inmiddels verboden houten spoorbielzen met teer. Deze houten bielzen zijn desgewenst zwart te maken met onze teer, zo bereikt u op een eenvoudige wijze het effect van de oude spoorbiels. Daarom worden deze bielzen ook wel de moderne spoorbiels genoemd.
 
Maak van deze houten bielzen een mooie borderrand of kantafsluiting van uw verhoogd gazon. Deze speciale geïmpregneerde houten bielzen zijn alleen hier te koop voor de beste prijs.
De kopmaat van deze houten balk / bielzen zijn 120 mm dik en 220 mm breed.
Deze balken zijn onder hoge keteldruk geïmpregneerd en dus geschikt voor in de tuin. Doordat deze ruwbezaagd zijn hebben ze een store en rustieke uitstraling.
Ontdek de treinbiels opnieuw met deze verantwoorde, geïmpregneerde houten bielzen. U kunt van deze bielzen ook een tuintrap of zelf een water steiger of looppad maken van 220 cm breed.
 
Robuuste geïmpregneerde bielzen zijn de perfecte keuze voor tuinprojecten die duurzaamheid en stijl vereisen. Deze bielzen geïmpregneerd om ze te beschermen tegen rot, schimmels, insecten en andere vormen van verval.
Ze zijn gemaakt van hoogwaardig fijnbezaagd hout en hebben een robuuste uitstraling die goed past wanneer u voor een natuurlijk look gaat in uw tuin. Deze geïmpregneerde houten bielzen zijn heel veelzijdig, u kunt er onder andere een afscheiding, afrastering of trap van maken. De toepasbaarheid is bijna oneindig!
Deze houten bielzen zijn eenvoudig te plaatsen, zorg voor een mooie vlakke ondergrond en u hoeft ze alleen nog maar neer te leggen! Doordat ze zijn geïmpregneerd hoeft u zich er de komende jaren niet druk om te maken en kunt u er gewoon van genieten.
Kortom, robuuste geïmpregneerde bielzen zijn een geweldige optie voor iedereen die op zoek is naar duurzame, stijlvolle en veelzijdige materialen voor hun tuinprojecten.
Aanvullende informatie
Meer informatie
ProductnaamBielzen geimpregneerd grenen hout 12x22x260cm
EAN nummer8715815002287
Afmeting12x22x260cm (120x220x2600mm)
KeurmerkFSC
MerkTuindeco
Materiaalgrenen hout - midden europees
Afwerkingfijnbezaagd
Behandelingdruk geïmpregneerd
logo
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bielzen geimpregneerd grenen hout 12x22x260cm
WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden