Tuindeur Erica geïmpregneerd 100x180cm

Art.nr. P021626
Erica Tuinpoort: Duurzame Toegang Voor Elke Tuin
Afmeting 180x100cm
Materiaal Grenen hout - midden europees
Merk Tuindeco

Ontdek de charme en duurzaamheid van de Erica Tuinpoort, een veelzijdige keuze voor uw tuin die stijl met functionaliteit combineert. Gemaakt van hoogwaardig geïmpregneerd grenenhout, staat deze poort garant voor zowel een lange levensduur als een milieuvriendelijke keuze. De Erica Tuinpoort is het perfecte evenwicht tussen natuurlijke schoonheid en robuuste duurzaamheid, ontworpen om elke buitenruimte te verrijken.

Kwaliteit die de Tijd Trotseert

De Erica Tuinpoort onderscheidt zich door zijn superieure bouwkwaliteit. Met een dikte van 1.6 cm en planken van 1.6x14 cm, bevestigd met roestvrijstalen schroeven, is deze poort gebouwd om weerstand te bieden tegen de elementen en de tand des tijds. Het geïmpregneerde grenenhout zorgt voor extra duurzaamheid en een langere levensduur, terwijl het gladde schaafwerk een verfijnde afwerking geeft.

Duurzame Keuze met Speciale Aanbieding

Elke Erica tuindeur draagt met trots het FSC Keurmerk, wat betekent dat het hout afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Dit keurmerk onderstreept onze toewijding aan duurzaamheid en verantwoord bosbeheer. De afmeting van 100x180cm maakt deze poort een veelzijdige optie voor diverse tuinstijlen en -ontwerpen. Profiteer van onze speciale aanbieding om uw tuin te voorzien van een duurzame en stijlvolle toegangspoort die jarenlang meegaat.

Kies voor de Erica Tuinpoort en breng duurzaamheid, veiligheid en stijl samen in uw buitenruimte. Met zijn lange levensduur, milieuvriendelijke materialen en elegante afwerking is deze tuinpoort de ideale keuze voor elke tuinliefhebber die waarde hecht aan kwaliteit en duurzaamheid.

Het plaatsen van dit toegangspoort voor de tuin kunt u doen door middel van betonpalen, of in combinatie met (hard)houten palen.

Zoekt u toch net iets anders, bijvoorbeeld een andere afmeting, model of houtsoort. Kijk dan eens tussen ons zeer ruime assortiment tuinschermen!

Hier de pagina voor Hang- en sluitwerk en toebehoren van Tuindeuren en Tuinpoorten. Onbehandeld hardhout zal na verloop van tijd vergrijzen. Dit kan worden vertraagd door het hout te behandelen met hardhout olie.

Komt u er nog niet helemaal uit, of twijfelt u over de keuze? Neem contact met ons op, dan zal een van onze experts u graag helpen!

Productnaam Tuindeur Erica geïmpregneerd 100x180cm
EAN nummer 8715815000788
Afmeting 180x100cm
Aantal planken 15
Extra informatie Afmeting planken: 1.6x14cm
Materiaal Grenen hout - midden europees
Montage planken RVS geschroefd
Afwerking Glad geschaafd
Behandeling Geïmpregneerd
Keurmerk PEFC
Merk Tuindeco
Houtdikte 16mm
Model Recht

Gerelateerde producten

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Deur kozijn met kader en aanslag lat H180-210cm x B90-150cm
Speciale prijs € 23,70 Normale prijs € 24,95
Deur kozijn hardhout H180-210cm x B90-150cm
Speciale prijs € 75,00 Normale prijs € 78,95
Boerenklinkstel tuindeur poort sluiting
€ 8,55
Kelderbandslot metaal inbouw opbouw slot tuindeur
€ 10,95
Duimheng verzinkt
Diverse lengtes

Vanaf € 9,45

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Tuindeur Hoogeveen geïmpregneerd 100x180cm
Speciale prijs € 70,51 Normale prijs € 71,95
Schuttingdeur Tuinpoort Solide geïmpregneerd
Diverse afmetingen

Vanaf € 110,15

Schuttingdeur Tuindeur Privacy geimpregneerd met stalen frame
Diverse afmetingen

Vanaf € 154,80

Schuttingdeur Tuindeur Privacy Douglas met stalen frame
Diverse afmetingen

Vanaf € 199,95

Schuttingdeur Tuindeur Privacy Red Class Wood met stalen frame
Diverse afmetingen

Vanaf € 173,95