Eindplank geimpregneerd hout ijzeren deurframe met cilinderslot

Art.nr. K064739
Eindplank Grenen: De Perfecte Afwerking voor uw Tuindeur
Afmeting 1.6x8.5x180cm
Materiaal Grenen hout - midden europees
Merk Tuindeco

De eindplank van geïmpregneerd grenen hout is een essentieel onderdeel voor iedereen die zijn tuinpoort wil completeren of versterken. Deze plank, ontworpen om te gebruiken met de Tuindeur Solide of in combinatie met een los metalen deurframe, biedt een stevige en duurzame afwerking voor uw tuinproject. Het geïmpregneerde grenenhout zorgt voor een lange levensduur en weerstand tegen de elementen, terwijl het meegeleverde cilinderslot met 2 sleutels een extra laag veiligheid toevoegt.

Duurzaamheid en Functionaliteit

Deze eindplank is niet alleen robuust dankzij het gebruik van geïmpregneerd grenenhout, maar biedt ook een praktische oplossing met het inbegrepen cilinderslot en twee sleutels. Het verhoogt de veiligheid van uw tuinpoort en zorgt voor een afgewerkte look die past bij de esthetiek van uw tuin.

Veelzijdigheid in Gebruik

Of u nu een bestaande Tuindeur Solide wilt verbeteren of zelf een deur samenstelt met een metalen deurframe, deze eindplank biedt de flexibiliteit die u nodig heeft voor uw project. Het maakt de installatie gemakkelijk en zorgt voor een coherente uitstraling van uw tuinpoort.

Kies voor de eindplank grenen voor een duurzame, veilige en stijlvolle afsluiting van uw tuinpoort. Deze plank combineert de beste eigenschappen van functionaliteit, duurzaamheid en esthetische afwerking, waardoor het een onmisbaar element is voor uw tuin.

Productnaam Eindplank geimpregneerd hout ijzeren deurframe met cilinderslot
EAN nummer 8715815000849
Afmeting 1.6x8.5x180cm
Extra informatie Compleet inclusief cilinderslot met 2 sleutels
Materiaal Grenen hout - midden europees
Afwerking Glad geschaafd
Behandeling Onbehandeld
Keurmerk FSC
Merk Tuindeco
Houtdikte 16mm

Gerelateerde producten

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Schuttingdeur Tuinpoort Solide geïmpregneerd
Diverse afmetingen

Vanaf € 110,15

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Eindplank hardhout voor tuindeur Solide met metalen frame
€ 40,95