Beton onderplaat antraciet 24 x 3.5 x 180 cm - voor sleufpaal

Art.nr. P003663
Voordelige Beton-Onderplaat voor Sleufpaal Type A - Antraciet - 24 x 3.5 x 180 cm - Perfect voor Hout-Betonschuttingen
Afmeting 24 x 3.5 x 180 cm
Materiaal Gewapend Beton
Merk Berton

Maak kennis met onze Beton-Onderplaat Type A, een essentieel component voor elke hout-betonschutting. Deze onderplaat, uitgevoerd in een stijlvolle antracietkleur, meet 24 x 3.5 x 180 cm, wat het een perfecte aanvulling maakt voor elke sleufpaal van beton.

Deze onderplaat kenmerkt zich door twee gladde zichtkanten, die een naadloze en elegante uitstraling aan uw schutting geven. Het unieke ontwerp omvat een afwateringsprofiel aan de bovenzijde, wat zorgt voor een optimale afvoer van regenwater. Dit draagt niet alleen bij aan de levensduur van de onderplaat zelf, maar beschermt ook de gehele schutting tegen schade door optrekkend vocht.

Ontworpen voor gebruik met betonpalen met een sleuf van 3.8 cm breed, biedt deze onderplaat een naadloze pasvorm en verhoogde stabiliteit voor uw hout-beton schutting. De combinatie van hout en beton zorgt niet alleen voor een aantrekkelijk uiterlijk, maar garandeert ook een robuuste en langdurige afscheiding.

Bijzonder aan deze Beton-Onderplaat is de combinatie van duurzaamheid en betaalbaarheid. Dit maakt het een ideale keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een voordelige oplossing zonder compromis op kwaliteit. Profiteer van onze speciale aanbieding en verrijk uw tuin met deze functionele en robuuste Beton-Onderplaat.

Productnaam Beton onderplaat antraciet 24 x 3.5 x 180 cm - voor sleufpaal
EAN nummer 8715815018103
Afmeting 24 x 3.5 x 180 cm
Dikte plaat 3.5cm
Afmeting sleuf 3.8 cm
Lengte onderplaat 180 cm
Hoogte onderplaat 24 cm
Kleur Antraciet
Vellingkant Nee
Motief Geen
Materiaal Gewapend Beton
Merk Berton
Behandeling Ongecoat
Extra informatie geschikt voor hout-betonschutting met sleufpalen

Gerelateerde producten

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Afdekkap pyramide antraciet voor betonplaat
Speciale prijs € 35,06 Normale prijs € 38,95
Afdekkap vlak antraciet voor betonplaat
Speciale prijs € 35,06 Normale prijs € 38,95