Montage blokhutten en tuinhuizen

Voor als u de montage van uw blokhut, tuinhuis of houten garage niet zelf kunt of wilt doen, kunt u het beste deze klus plaatsen op www.werkspot.nl . Op deze manier kunt u in contact komen met bedrijven in uw omgeving, die de montage van de blokhut of tuinhuis voor u kunnen verzorgen. Helaas is het niet mogelijk om de montage door ons te laten verzorgen.

U gaat als volgt te werk:

 1. Ga naar werkspot.nl
 2. Bij de vraag omschrijf uw klus vult u bijvoorbeeld “montage tuinhuis of plaatsen blokhut” in.
 3. U krijgt dan een overzicht van diensten. In dit geval kiest u voor “Pergola of tuinhuis plaatsen”.
 4. Daarna vult u uw postcode in. Dit is ervoor bedoeld om er voor te zorgen dat de vakmannen uit uw eigen regio of zelfs woonplaats komen.
 5. U krijgt nu een aantal keuzemogelijkheden. U kiest voor het soort bouwwerk en of het vrijstaand geplaatst moet worden.
 6. Dan geeft u de buitenmaten op van de blokhut of tuinhuis. Dit hoeft niet exact.
 7. Daarna kiest u voor het materiaal waarvan het huisje is gemaakt. Dit zal meestal hout zijn.
 8. Bij de volgende vraag geeft u aan op welke termijn u het bouwwerk geplaatst wilt hebben. Houdt u wel rekening met de levertijd. Als de blokhut geïmpregneerd moet worden gelden langere levertijden.
 9. Op de volgende pagina kunt u foto’s toevoegen. Denk aan de foto op onze website en een plattegrond. Ook is het vaak handig om de huidige situatie door middel van foto’s te laten zien. Soms is het mogelijk om een tekening bij ons op te vragen. Deze kunt u dan mailen naar de vakman.
 10. Als laatste vraag kunt u aanvullende informatie kwijt die van belang is voor het plaatsen van uw nieuwe tuinhuis of blokhut.
 11. Daarna krijgt u een overzicht van bedrijven die de klus voor u kunnen uitvoeren. U kunt dan tot 10 bedrijven selecteren het profiel het beste past bij de klus die u wilt laten uitvoeren.

Nadat u bedrijven heeft geselecteerd, kunt u reacties van hen verwachten. Ook is het dan mogelijk om telefonisch contact te hebben om de werkzaamheden te bespreken.

De prijsopgaves zijn altijd vrijblijvend totdat u formeel de order heeft gegeven aan het bedrijf van uw keuze.

Veel succes met uw aanvraag.
Als er aanvullende informatie nodig is horen wij dat graag van u.

 

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden