Informatie over impregneren van blokhutten

Het impregneren van blokhutten

Alle blokhutten zijn geïmpregneerd leverbaar. Impregneren verlengt de levensduur van de blokhut omdat dit het hout beschermt tegen schimmels en andere houtaantastende processen. Na aflevering van de geïmpregneerde blokhut is deze direct geschikt voor het opbouwen bij u in de tuin. Uiteraard zal uw geïmpregneerde blokhut na verloop van tijd gaan verweren. Het is belangrijk om te weten dat impregneren geen vochtregulerende werking heeft en geen wind- en waterdichte afsluiting van de wanden en hoeken garandeert. Om dit te bereiken zult u de blokhut kort na plaatsing moeten schilderen of beitsen (het hout moet natuurlijk wel droog zijn). Dit kan in iedere kleur die u wenst.

Leverbaar in 5 kleuren

Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur kan uw blokhut geïmpregneerd worden in de kleuren groen, bruin, zilvergrijs, Red Class Wood en honing.

Impregneerproces

De blokhut wordt d.m.v. dompel-/diffusietechniek geïmpregneerd. Hiervoor worden professionele impregneervloeistoff en gebruikt met een langdurige werking tegen houtaantastende schimmels. Alle onderdelen van de blokhut worden geïmpregneerd, ook deuren, ramen, luiken etc. Het komt vaak voor dat er op bepaalde onderdelen vlekachtige delen zitten wat zal lijken op slechte behandeling, dit zijn alleen delen die net wat beter het impregneermiddel op hebben genomen, hier is helaas niets aan te doen en de vlekken zullen wegtrekken na verloop van tijd. Het impregneermiddel kan de ijzerwaren in uw blokhut aantasten. Los bijbestelde onderdelen zoals een houten vloer, kunnen ook geïmpregneerd worden. Na het impregneren wordt de blokhut op natuurlijke wijze nagedroogd en terugverpakt.

Algemene informatie

Het is belangrijk om te weten dat impregneren een voorbehandeling is en geen vochtregulerende werking heeft en geen wind- en waterdichte afsluiting van de wanden en hoeken garandeert. Om dit te bereiken zult u de blokhut kort na plaatsing moeten schilderen of beitsen. Dit kan in iedere kleur die u wenst. Leverbaar in drie kleuren. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur kan uw blokhut geïmpregneerd worden in de kleuren groen, bruin en kleurloos.Impregneerproces. De blokhut wordt d.m.v. dompel-/diffusietechniek geïmpregneerd. Hiervoor worden professionele impregneervloeistoffen gebruikt met een langdurige werking tegen houtaantastende schimmels. Alle onderdelen van de blokhut worden geïmpregneerd, ook deuren, ramen, luiken etc. Los bijbestelde onderdelen zoals een houten vloer, kunnen ook geïmpregneerd worden. Na het impregneren wordt de blokhut op natuurlijke wijze nagedroogd en terugverpakt.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.