Wat zijn de meest geschikte tuinplanken voor uw tuin?

Wat zijn de meest geschikte tuinplanken voor uw tuin?

Het hebben van een tuin is een absolute rijkdom. Het is vaak een oase van rust, maar ook een uitstekende plek om gezelschap te ontvangen. Van een tuin kan optimaal worden genoten, ook als deze nog niet helemaal af is. Om een tuin te voorzien van mooie elementen kunt u denken aan mooie bomen, planten, hagen en het gebruik van decoratief materiaal. Echter is de ondergrond en afwerking ook essentieel. Wanneer u een terras, afrastering, steigers of looppad wilt aanleggen, is gebruik van goed en duurzaam tuinhout van fundamenteel belang. Tuindomein levert solide en kwalitatieve tuinplanken voor elk doel.

tuinplank lariks douglas

Topkwaliteit tuinplanken van Tuindomein

Tuindomein levert een uitgebreid assortiment aan tuinplanken. Dit assortiment bestaat uit specifieke eigenschappen. Een anti-slip profiel en dikte- en lengtematen behoren tot de aanvullende eigenschappen van elke tuinplank. Ook kunt u denken aan de extra aanschaf van bijvoorbeeld een anti-worteldoek. Daarnaast bestaat er ook een scala aan vlonderplanken, zowel grenen, hardhout als ook lariks / douglas tuinhout. Vlonderplanken zijn uitermate geschikt voor een degelijke tuinschutting die er ook nog eens fraai uitziet. Het is van Zweedse komaf en geproduceerd uit het best verkrijgbare vurenhout. De planken zijn herzaagd, waardoor er geen noesten zijn. Tuindomein levert chroomvrij materiaal, het is dus geïmpregneerd tuinhout. Steigerplanken vormen een andere categorie binnen de aanwezige sectie. Ze zijn niet enkel om steigers mee aan te leggen. Juist zijn ze bedoeld voor schuttingen, tuinmeubelen en constructies in de tuin. Een brede selectie aan steigerhouten planken zijn beschikbaar. Naar wens geleverd met bijbehorende steigerpalen en zowel een optie op onbehandelde als geïmpregneerd hout. Een uitermate brede selectie zorgt voor een ideaal aanbod om uw tuin goed vorm te geven. Binnen elke prijsklasse en een keuze uit diverse materialen kunt u kiezen v

oor geschaafd of ongeschaafd hout. We leveren rabatdelen, schaaldelen en potdekselplanken. Of het nu dient voor ondergrond, afwerking, constructies of subtiel element in de tuin; met hoge kwaliteit en duurzaam hout biedt tuindomein tuinplanken van een hoge standaard.

timmerhout geimpregneerd

Tuinartikelen via Tuindomein

Al bijna 20 jaar is tuindomein.nl een leverancier van tuinproducten. Als specialist op het gebied van hout en tuinmateriaal bieden we advies en leveren we de benodigdheden voor bijvoorbeeld het bouwen van een tuinhuis, blokhut en houten priëlen. We bieden de scherpste tarieven zonder in te boeten op kwaliteit. Alle materialen zijn duurzaam en veilig. Van veranda's, tuinbergingen, boombanken, funderingsbalken en paviljoens: hoogwaardige producten kunnen voordelig en snel worden besteld. Met vakkundig en klantvriendelijk hoog in het vaandel voorziet tuindomein.nl in verkoopprijzen die tot de laagste van Nederland behoren.

Direct tuinplanken bestellen? Bekijk dan eens onze tuinplanken pagina. Hulp of advies nodig? Neem gerust contact met ons op!