Tuinhuizen koopt u bij de specialist!

Tuinhuizen koopt u bij de specialist!

Uw tuinhuis of blokhut koopt u bij Tuindomein.nl, al bijna 20 jaar dé specialist. Wilt u een tuinhuis kopen of een blokhut kopen? Met andere woorden, bent u op zoek naar een mooie en praktische manier om uw tuinspullen veilig en uit het zicht op te bergen? Dan bent u bij Tuindomein.nl aan het juist adres!

De online tuinhuis- en blokhutspecialist

Tuindomein.nl is dé online specialist van Nederland op het gebied van tuinhuizen en blokhutten. Wij hebben een uitgebreid online assortiment met prachtige huizen voor in de tuin. U heeft bij ons keuze uit enorm veel verschillende categorieën en prijsklassen, dus er is er altijd wel een tuinhuis wat past bij uw tuin en budget.

blokhut-argo

Blokhut Argo

  blokhut-freddy

Blokhut Freddy

Wij waren één van de eerste online specialisten in houten tuinproducten en bestaan inmiddels al bijna 20 jaar. U weet zeker dus zeker dat u kwalitatief hoogstaande producten krijgt tegen een scherpe prijs.

Wat voor soort tuinhuis zoekt u?

We bieden een uitgebreide collectie tuinhuizen en blokhutten in diverse modellen en uitvoeringen.
Zo hebben we maar liefst zeven verschillende daktypen in onze online collectie. U kunt bij Tuindomein.nl kiezen uit huizen en hutten met een:

•    Lessenaarskap
•    Puntdak
•    Plat dak
•    Ronde kap
•    Schilddak
•    Wolfskap
•    Zadeldak

Maar daar houden de keuzemogelijkheden nog niet op. Wellicht vindt u het fijn om bij uw tuinhuis te zitten. Dan kunt u kiezen uit veel verschillende modellen met een veranda of overkapping.

Onze modellen zijn leverbaar vanaf een meter breed en onze collectie loopt door modellen van meer dan zes meter breed. Voor ondiepe tuinen hebben we al modellen met een diepte van slechts anderhalve meter. En als u juist op zoek bent naar veel opslagruimte voor bijvoorbeeld uw fietsen of campingtafel, dan hebben we keuze uit bijna 100 verschillende modellen van minimaal vier meter diep.

Ook kunt u kiezen uit verschillende houtdiktes: hoe dikker het hout van uw huisje of hut, hoe langer deze zal meegaan. Maar misschien bent u op zoek naar iets bijzonders of afwijkends. Bijvoorbeeld een tuinhuis hoekmodel, een modern tuinhuis, een rond tuinhuis of misschien wel een pipowagen. Wij hebben ze echt allemaal. Kijk op onze website voor ons complete assortiment.

Tuindomein.nl: al bijna 20 jaar kwaliteit tegen een scherpe prijs

Al sinds 1999 verkoopt Tuindomein.nl blokhutten en tuinhuizen voor in de tuin via internet. We zijn daardoor dé specialist in dit segment geworden. We leveren onze producten met eigen vervoermiddelen bij u thuis. We leveren binnen heel Nederland. Onze goede service betekent een hoge mate van klantvriendelijkheid en flexibiliteit.

Ons assortiment bestaat uit huizen en hutten van hoge kwaliteit. Altijd tegen een scherpe prijs. Vergelijk onze prijzen maar eens met die van andere aanbieders. Kijk dus snel op onze website voor ons complete aanbod.