Past een prieel bij mijn tuin?

Past een prieel bij mijn tuin?

Eindeloos profijt van uw tuin met een prieel, overkapping of blokhut. Een prieel creëert beschutting en schaduw!

Van het vroege voorjaar tot ver in het najaar wilt u de zomer vieren. In ons klimaat is het niet altijd mogelijk buiten op uw terras te genieten van uw tuin. Regen, wind, onweer volstaat een parasol niet meer en verkiest u het binnen zitten. Dankzij een houten prieel, overkapping, houten kapschuur, of paviljoen kunt u wél in de luwte tot s‘avonds laat eindeloos genieten van uw tuin. Tuindomein levert voor elk budget, klassiek rustiek of strak modern, voor kleine tot grote oppervlakten een sfeervolle schaduwplek en beschutting in iedere tuin.

Het gemak en genot van prieelen

Nooit meer een wapperende of omwaaiende parasol die bij nacht en ontij ingeklapt en naar binnen gezeuld moet worden. Het simpele alternatief is een prieel als klassieke of moderne houten overkapping. Kies de uitverkoren plek in uw tuin en bepaal welke grootte, vorm en kleur naar uw smaak is. Zeshoekig, rechthoekig of vierkant. Rondom uitzicht of één of meer dichte wanden. Trellis zijn een speelse tussenvorm als opengewerkt doorkijkje waar eventuele klimplanten en klimrozen zich helemaal thuis voelen. Een rustieke aanblik voor elke tuin.

 

Houten Prieel Superieur

 

Uw buitenverblijf aan huis

(Blokhut) prieelen zijn grote of kleine tuinhuizen met een veranda er aan vast. Het geeft u de luxe om binnen en buiten onder één dak samen te brengen met het uitzicht op uw tuin dat u verkiest. De gezellige blokhut is tevens een praktische opbergplek voor uw tuinmeubilair. Dubbel profijt heeft u ook van een houten kapschuur met inpandige carport. Deze overkappingen bestaan uit twee schuine delen in de lengte tot ruim zes meter lang. Het geeft een tuin een landelijke boerderijsfeer. Ook hierbij kunt u zelf bepalen met welk materiaal of in welke kleur het dak bedekt zal worden.

Net als het interieur van uw woning wilt u een buitenverblijf naar uw eigen smaak en stijl. van eenvoudig stoer tot vele modelijkheden van luxe toebehoren. Laat u informeren over de houtsoorten en de bewerking ervan die bij uw tuin en budget past. Van geïmpregneerd grenen, transparante beits, blank vurenhout tot duurzaam Douglas van A-kwaliteit. Strak in de verf of met de grove nerf zichtbaar. Elk houten buitenverblijf kan blank gelakt of groen, wit, zwart/wit behandeld worden. U kunt alle buitenverblijven door Tuindomein laten plaatsen. Maar dankzij de uitgebreide opbouwomschrijving kan de doe-het-zelver ook aan de slag. Het resultaat is uiteindelijk altijd eindeloos genieten.  

Blokhutprieel Barbara