De tuindeur: de poort naar uw eigen oase!

De tuindeur: de poort naar uw eigen oase!

Heerlijke zomer... Eindelijk weer naar buiten, de tuin in. Lange zomeravonden met barbecues en kaarsjes op tafel. Heerlijk luieren in de schaduw van de planten oase in uw eigen tuin of juist languit op een stretcher in de zon. Zo'n zomer mag eeuwig duren! Maar helaas wonen we in een landje waar de mooie zonnige dagen niet in overvloed voorkomen. Hoe dan ook, onze tuin is in elk jaargetijde heilig! Daarom aandacht voor de toegang tot ons belangrijkste buitengebied: de tuindeur!

 

tuindeuren

Tuindeuren

 

Juist als we lekker in de tuin kunnen zitten is het des te belangrijker dat de privacy gewaarborgd is. Vrijwel iedereen plaatst wel een soort van afscherming rond zijn of haar tuin. Ofwel door middel van een hekwerk ofwel door een houten schutting, of door andere creatieve mogelijkheden zoals een wal of een heg. Welke oplossing ook maar gekozen wordt, er zal altijd een toegangspoort of schuttingdeur moeten komen. Een tuindeur of tuinpoort die samengaat met het karakter van uw tuin en huis. De meeste mensen zullen het liefste kiezen voor een poortdeur van hout. Simpelweg omdat dit de meest natuurlijke uitstraling heeft waardoor de deur opgaat in de natuur van de tuin. Hout als materiaal geeft niet alleen een prettige natuurlijke uitstraling maar is ook heel erg sterk en weerbestendig. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er houten tuindeuren in allerlei soorten en maten bestaan. Voor elk wat wils! Een mooie collectie is te vinden op onze speciale pagina www.tuindomein.nl/tuindeuren

Keuzemogelijkheden voor de ingang van uw tuin

Maar dan nog zijn er verschillende mogelijkheden waaruit gekozen kan worden. Zo zijn er deuren van verschillende houtsoorten te krijgen, waaronder ook het duurzame hardhout. Maar ook in uiterlijke vormgeving zitten verschillen: zo hebben sommige deuren planken in verticale richting en andere hebben planken in horizontale richting. Wat een totaal andere uitstraling oplevert! Dan zijn er nog de deurkozijnen en deurframes waaruit gekozen kan worden. Bij Tuindomein is alles op het terrein van tuinhout te vinden. Gegarandeerd goed materiaal, ook voor de toegang tot uw eigen tuin paradijsje. Hardhouten materialen zijn natuurlijk onverwoestbaar en worden door weersinvloeden eigenlijk al maar mooier met de tijd. Geïmpregneerd hout behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Het is mogelijk het gekozen hout in de door uw gewenste kleur te laten impregneren. Zoveel mogelijkheden; u zou er bijna keuzestress van krijgen!

Alles service in huis (en tuin!)

Het mooie van Tuindomein is dat naast de kwalitatief hoogstaande producten de prijzen heel voordelig zijn. Ook bieden we optimale mogelijkheden voor bezorging van de materialen en duidelijke instructies voor de montage van hetgeen u bij ons gekocht heeft. Mocht u er desondanks niet in slagen, dan staan wij stand-by via een speciaal telefoonnummer. Ook qua betaling zijn er verschillende mogelijkheden. Betalen via iDEAL of bank/giro kan uiteraard, maar ook betaling bij levering ofwel in cash ofwel via pinnen is mogelijk. Wat niet kan bij Tuindomein is betalen achteraf. Als er extra bezorgkosten zijn, wordt dit duidelijk vermeld en heeft de vaste, lage prijs van €34,95 , onafhankelijk van de omvang van uw bestelling!