Tuindomein
Menu
 • Gespreid betalen
 • Bezorgen in geheel België
 • Veilig betalen
 • T +31 (0)541 - 222 580
Vraag vrijblijvend offerte!

Tuinhuisje Olaf 200x200cm

Prachtig geïmpregneerd tuinhuisje Olaf Dit tuinhuis is zeer ruim waardoor u hier veel spullen in kwijt kunt. Voor het opbergen van o.a. tuinmeubelen, grasmaaier, gereedschap, fietsen en tuinkussens. Duurzaam tuinhuis inclusief houten vloer, dakleer, raam en een enkele deur. Stevig prefab tuinhuisje met wanden van 16mm dikke rabatdelen, gemonteerd op een houten raamwerk. Eenvoudig te monteren door levering in voorgemonteerde panelen. Het grotere broertje in deze serie tuinhuisjes. Met een vloeroppervlak van vier vierkante meter kan u met gemak uw tuingereedschap kwijt. Ook een fiets of twee passen hier gemakkelijk in en met de brede deur kan u zonder moeite bij uw spullen. Gebouwd uit geïmpregneerd grenen voor extra duurzaamheid en voorzien van een raampje voor natuurlijk licht. Dit tuinhuisje komt daarnaast ook met een houten vloer die bij de prijs is inbegrepen. Bestel deze houten opbergschuur snel voor een gloednieuwe aanwinst voor uw tuin. Bouwvergunning nodig? Kijk op www.omgevingsloket.nl of informeer bij uw gemeente. Heeft u een tekening nodig? Op verzoek kunnen wij u die per email toezenden. 


Bent u benieuwd wat tuinhuisje Olaf voor u compleet gaat kosten? Stel dan uw blokhut hieronder samen, bestel direct of gebruik de offerte button en vraag een persoonlijke offerte aan! U ontvangt deze zeer snel en natuurlijk is deze altijd vrijblijvend.

Basisuitvoering: € 677,95

Prijs zoals geconfigureerd: € 0,00

 • Bezorging in heel Nederland
  en België
  En kies je eigen bezorgdag
 • Dé online webshop voor tuinhout en blokhutten
 • Laagste prijsgarantie Elders een lagere prijs?
 • Veilig bestellen en betalen Ook achteraf!

Kies uw opties

Prijs zoals geconfigureerd:

Door u geselecteerd
Prijs zoals geconfigureerd:
Tuinhuisje Olaf Tuindeco   +€ 677,95

Blokhutten worden standaard geleverd inclusief standaard dakleer of dakshingles. Maar wilt u uw eigen unieke blokhut helemaal afmaken met een luxe uitstraling? Kies dan voor dakshingles of dakpanplaten in de kleur die het beste bij u (of uw tuin) past. Kiest u voor EPDM dakbedekking of dakpanplaten, dan zal er een levertijd van ca. 2 weken extra gelden omdat deze speciaal voor u besteld wordt.

Kiest u voor dakleer of dakshingles op uw blokhut? Kies dan ook voor onze voordelige bitumenkit. Met deze hoogwaardige zwarte kit dicht u alle kieren en naden zodat er geen water meer door kan. Alle blokhutten worden standaard geleverd inclusief spijkerset.

* Verplichte velden

Details

Geïmpregneerde tuinhuisjes
U kunt veel tijd besparen door een geïmpregneerde blokhut aan te schaffen, zowel bij het maken en plaatsen als bij het onderhoud.
Bij een geïmpregneerde blokhut is het hout optimaal beschermd tegen weersinvloeden en vuil. Hierdoor zal deze veel langer mee gaan.

Onderhoud
Na het plaatsen van een blokhut zijn meestal één of twee delen niet meer zichtbaar. Hier kunt u na het plaatsen dus ook niet meer bij voor onderhoud. Het grote voordeel is dat u met een geïmpregneerde blokhut deze zijden ook niet meer hoeft te onderhouden.
Bovendien hoeven de messing en groef niet geverfd of gebeitst te worden hierdoor heeft u geen wachttijd met betrekking tot drogen.

Voordelen van geïmpregneerde blokhutten
·De eerste periode hoeft u niet te verven of beitsen
·Uw blokhut gaat veel langer mee
·U bespaart heel veel tijd met betrekking tot onderhoud 
·Er zit een vocht- en schimmelwerende laag op het hout

Heeft u vragen over impregneren of wordt een geïmpregneerd tuinhuis ergens anders goedkoper aangeboden neemt u dan contact met ons op via verkoop@tuindomein.nl of bel met telefoonnummer 0541-222580.

Extra informatie

Artikelnummer 40.0145_B
Afmeting B200xD200xH228cm
Beglazing plexiglas
Behandeling druk geïmpregneerd
Bevestigingsmaterialen inclusief
Buitenmaat 200x200cm
Dakbedekking dakleer
Daktype lessenaarsdak
Deurhoogte (inclusief kozijn) 199
EAN nummer 8715815005691
Extra informatie inclusief houten vloer
Funderingsmaat 200x200cm
Hang- en sluitwerk inclusief
Keurmerk FSC
Materiaal grenen hout - midden europees
Merk Tuindeco
Montagetekening montagetekening inclusief
Nokhoogte 228
Productnaam Tuinhuisje Olaf 200x200cm
Ramen 1 (vast)
Wanddikte 16
Extra informatie inclusief houten vloer

Veilig betalen met
Snel geleverd
CONTACTGEGEVENS

Kantooradres Tuindomein.be
(geen bezoekadres)

Erve Wilms 17
7577 NX Oldenzaal
Nederland

E-mail: info@tuindomein.be

SHOWROOM

Multatulistraat 12
7577 EB Oldenzaal
Nederland

VERKOOP

T +31 (0)541 - 222 580