Hout beton schutting kopen

Met onze hout beton schuttingen creëert u een strakke en zeer stevige erfafscheiding. De tuinschermen worden op de betonplaten geplaatst, dit voorkomt dat de schermen met de ondergrond in contact komen. Doordat de tuinschermen op de betonnen onderplaat staan zal spatwater of grondvocht het scherm veel minder tot niet raken, dit geeft garantie voor een langere levensduur van uw tuinafscheiding. Een onderplaat beschermt niet alleen de onderzijde van de schutting tegen opspattend water maar geeft het geheel ook meer stevigheid.
Er zijn meer manieren om uw hout-beton schutting te beschermen tegen water. Hemelwater kunt u tegenhouden door bij een hout-betonschutting afdeklatten te gebruiken, bij een betonschutting met stapelplaten gebruikt u afdekkappen en afdekpetten ter bescherming / afwerking. Voor maximale stevigheid en een strak uiterlijk adviseren wij sleufpalen te gebruiken, waar zowel de betonplaat als de schermen in opgesloten worden. 
Om ervoor te zorgen dat uw beton-schutting minder kans heeft op verzakking adviseren wij om per paal 1 zak snelbeton te gebruiken, zo staat de betonnen tuinafscheiding extra stevig.

Producten 1-24 van 280

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Tussenpaal antraciet gecoat halfronde kop 10x10x180cm Waal
  Tussenpaal antraciet gecoat halfronde kop 10x10x180cm Waal
  Aanbiedingsprijs € 40,96 Normale prijs € 46,55
 2. Tussenpaal antraciet gecoat halfronde kop 10x10x280cm Waal
  Tussenpaal antraciet gecoat halfronde kop 10x10x280cm Waal
  Aanbiedingsprijs € 40,96 Normale prijs € 46,55
 3. Tussenpaal antraciet halfronde kop 10x10x280cm Waal
  Tussenpaal antraciet halfronde kop 10x10x280cm Waal
  Aanbiedingsprijs € 33,22 Normale prijs € 37,75
 4. Tussenpaal antraciet halfronde kop 10x10x180cm Waal
  Tussenpaal antraciet halfronde kop 10x10x180cm Waal
  Aanbiedingsprijs € 33,22 Normale prijs € 37,75
 5. Tussenpaal wit / grijs halfronde kop 10x10x280cm Waal
  Tussenpaal wit / grijs halfronde kop 10x10x280cm Waal
  Aanbiedingsprijs € 24,42 Normale prijs € 27,75
 6. Tussenpaal wit / grijs halfronde kop 10x10x180cm Waal
  Tussenpaal wit / grijs halfronde kop 10x10x180cm Waal
  Aanbiedingsprijs € 24,42 Normale prijs € 27,75
 7. Eindpaal antraciet gecoat diamantkop 10x10x308cm Maas
  Eindpaal antraciet gecoat diamantkop 10x10x308cm Maas
  Aanbiedingsprijs € 60,50 Normale prijs € 68,75
 8. Hoekpaal antraciet gecoat diamantkop 10x10x308cm Maas
  Hoekpaal antraciet gecoat diamantkop 10x10x308cm Maas
  Aanbiedingsprijs € 60,50 Normale prijs € 68,75
 9. Tussenpaal antraciet gecoat diamantkop 10x10x308cm Maas
  Tussenpaal antraciet gecoat diamantkop 10x10x308cm Maas
  Aanbiedingsprijs € 57,51 Normale prijs € 65,35

Producten 1-24 van 280

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Stevige goedkope hout beton schutting maken

Als u op zoek bent naar een stevige en duurzame oplossing voor uw tuinafscheiding, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij Tuindomein hebben we een zeer ruim assortiment hout betonschutting systemen.

Welke voordelige beton schutting past bij mij?

Bij het kiezen van het juiste systeem voor u dient u rekening te houden met een aantal factoren, denk bijvoorbeeld aan budget, gewicht, levensduur en onderhoud. Als u een voordelige, maar duurzame oplossing zoekt als afscheiding voor uw tuin dan kunt u het beste kiezen voor een standaard betonpaal in combinatie met een goed geprijsd tuinscherm. Bent u op zoek naar de meest duurzame oplossing, dan past een betonnen sleufpaal met daarin betonnen motiefplaten wellicht beter bij u.

Welke paal moet ik kiezen?

De paal die u nodig heeft, is afhankelijk van het soort schutting dat u wilt plaatsen.
Kiest u voor een standaard model hout beton schutting dan is de meest gekozen paal de betonpaal IJssel, deze is namelijk goed voor bijna elke situatie. Met de deze paal bereikt u een schutting hoogte van ca. 200 cm, als dit niet voldoen is dan kiest u voor de betonpaal Maas, deze kan uw tuinafscheiding op een hoogte brengen van ca. 225 cm. Of misschien loopt uw tuin wel af maar wilt u toch een rechte schutting, dan kan het nodig zijn om de betonpaal IJssel en Maas in combinatie met elkaar te gebruiken. Mocht u een beton schutting met motiefplaten willen plaatsen dan is de meest gekozen paal de Spui of de Linde.

Wat is het verschil in de kleuren of gecoat?

Het verschil in de kleuren is vrij eenvoudig te zien op de afbeeldingen, grijs is licht van kleur en antraciet is donkerder. Voor een voordelige beton schutting kiest u een standaard wit/grijze paal en een voordelig  geïmpregneerd tuinscherm. Voor een klein beetje meer dan kunt u kiezen voor de antraciet paal, deze is wat mooier en moderner voor het oog. Bij wit/grijze en antraciet paal komt kalkuitbloei nog voor, als u dit niet wilt dan kiest u voor een gecoate paal. Een gecoate betonpaal heeft een luxe uitstraling en is donker antraciet van kleur. Bij gecoate palen heeft u de eerste ca. 5 jaar bijna geen last van kalkuitbloei en zullen ze behoorlijk kleurvast zijn.

Welk tuinscherm kan ik gebruiken voor een beton schutting?

Bij Tuindomein hebben we een zeer ruim assortiment tuinschermen in diverse houtsoorten en afmetingen die geschikt zijn voor een beton schutting. We hebben de tuinschermen in geïmpregneerd Grenen, geïmpregneerd Vuren, Red Class Wood, Douglas, zwart gespoten Grenen, Zwart geïmpregneerd en hardhout. De meeste tuinscherm zijn RVS geschroefd, dit zorgt er weer voor dat het scherm duurzamer is en mooier blijft.

Wat heeft u nodig voor uw beton schutting

Om de schutting compleet te maken heeft u onderstaande producten nodig.

Beton schutting zelf plaatsen?

Ja, dit kan! Wel dient u er rekening mee te houden dat een betonpaal behoorlijk zwaar kan zijn, wij raden dan ook aan om met zeker 2 personen te werken. Wij hebben een korte instructie pagina gemaakt waarop we proberen uit te leggen hoe u de schutting het beste kunt plaatsen, deze pagina kunt u hier vinden.

Kan Tuindomein de beton schutting plaatsen?

Het is helaas niet mogelijk om door Tuindomein uw beton schutting te laten plaatsen.
Als u zelf niet in de mogelijkheid bent om de schutting te plaatsen dan zou u kunnen overwegen een plaatselijk klussenbedrijf in handen te nemen. Ook zou u uw klus aan kunnen bieden op een klussensite zoals werkspot.nl

Meer informatie nodig?

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina.
Onze specialisten zitten voor u klaar om via telefoon of mail uw vragen te beantwoorden.

 

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.