Douglas Zweeds rabat

Douglas zweeds rabat kopen?

Douglas zweeds rabat is een Scandinavische houtsoort. Deze kan duidelijk worden onderscheiden doordat zweeds rabat vaak gebruikt wordt bij de bouw van tuinhuizen en schuren. Het profiel van douglas zweeds rabat hout heeft ook praktische voordelen. Zo kunnen douglas zweeds rabat planken ook worden gebruikt voor dakbeschot. Dit type plank (ook bekend als potdekselplanken) zorgt voor een goede en lekvrije afwatering.

18 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waar gebruikt u Zweeds rabat van douglas hout?

Zweeds rabat van douglas hout is perfect geschikt voor bouwsels in uw tuin.Bij de bouw van uw tuinhuis kunt u Douglas zweeds rabat hout gebruiken voor de strakke look en de mooie afwerking, en binnenin uw tuinhuis kunt u alle mogelijke schapjes en planken installeren die u maar wenst. Op die manier heeft u zowel van binnen als van buiten het perfecte tuinhuis. Bij Tuindomein.be vindt u Douglas zweeds rabat in alle mogelijke soorten en maten zodat u enkel goed moet afmeten welke lengte u nodig heeft.  Vervolgens kunt u zelf aan de slag met het vervaardigen van uw tuinhuis of blokhut.


Douglas zweeds rabat planken

Er zijn diverse soorten Douglas zweeds rabat planken te koop. Wanneer u ervoor kiest om uw tuinhuis te bouwen in Douglas zweeds rabat hout, kunt u kiezen voor onbehandeld Douglas hout. Dit is gedroogd hout, met een natuurlijke licht roze kleur. Veel mensen zijn hiervan gecharmeerd. Het is een fraaie houtsoort om te zien. U dient wel rekening te houden met verkleuring van het hout. Douglashout zal na verloop van jaren in plaats van een licht roze een vergrijsde kleur krijgen.


Wenst u dit niet? Dan kunt u kiezen voor behandeld douglas zweeds rabat. Dit hout is zwart gespoten en kan ook direct worden gebruikt. Wenst u liever een andere kleur, dan kunt u onbehandeld zweeds rabat douglas ook afwerken in een gewenste kleur. Houd er wel rekening mee dat voor volledige dekking het hout wellicht meerdere malen moet worden behandeld. Het hars in douglashout lekt namelijk nog vrij lang na. Eén van de voordelen van douglas zweeds rabat is dat het onbehandeld een vrij onderhoudsarme houtsoort is. Het hout zal dus natuurlijk verkleuren, maar is van nature ook sterk en duurzaam. Behandelen met beits biedt u de mogelijkheid om het hout helemaal naar wens aan te passen en af te werken. Onthoud echter wel dat u hiermee het onderhoudsarme karakter enigszins aantast.


Bestel uw Douglas zweeds rabat of neem contact op bij vragen

Vanwege de riante keuze is het natuurlijk ook meer dan begrijpelijk dat u niet meteen weet wat te kiezen, wat het beste bij uw huis of tuinhuis past en waarop u nu net moet letten. Daarom staat Tuindomein.be iedere dag voor u klaar om op uw vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat u de juiste beslissing maakt bij het uitkiezen van uw houtsoort. U kan de klantendienst steeds bereiken via e-mail of telefonisch, maar ook via de Chat indien u snel antwoord nodig heeft.

 

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden