Duxwood tuinhuis blokhut

Duxwood tuinhuis / Duxwood blokhut

Wat is voor u belangrijk bij de aanschaf van een tuinhuis of blokhut? U heeft natuurlijk bepaalde wensen en eisen. Lees zeker verder, want waarschijnlijk is een Duxwood tuinhuis of Duxwood blokhut voor u zeer interessant. Tuindomein verkoopt met trots tuinhuizen en blokhutten van het merk Duxwood. Een merk dat zich onderscheidt door gebruik van specifieke houtsoorten, een high tech productieproces én een unieke garantie. Daarbij heeft u uiteraard keuze uit diverse modellen en formaten. Ook met overkapping.

Producten 1-24 van 83

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Waarom zou u een Duxwood tuinhuis of blokhut kopen?

Een Duxwood tuinhuis of blokhut koopt u natuurlijk omdat u deze mooi vindt. Want wanneer u besluit om een (nieuwe) blokhut of tuinhuis aan te schaffen, wilt u natuurlijk wel een exemplaar kopen waar u trots op kunt zijn. Voor een mooi model kunt u bij tal van fabrikanten terecht. Waarom zou u dan een Duxwood tuinhuis of Duxwood blokhut kopen? Naast de fraaie uitstraling van de tuinhuizen en blokhutten zijn er nog andere redenen:

 

  • Duxwood tuinhuizen en blokhutten zijn van zeer hoge kwaliteit
  • Uitstekende houtsoorten en een modern productieproces garanderen een lange levensduur
  • U profiteert van maar liefst tien jaar garantie op het impregneren
  • Relatief eenvoudige montage

 

Wat maakt Duxwood tuinhuizen en blokhutten anders?

Duxwood vervaardigt tuinhuizen en blokhutten van Noord-Europees vurenhout en douglashout. Dit zijn in de basis al zeer geschikte houtsoorten voor een tuinhuis of blokhut. Ze zijn namelijk goed te bewerken, weerbaar én betaalbaar. De specifieke keuze voor Noord-Europees hout zorgt ook voor een uiterlijk kenmerk. Een kenmerk dat door veel mensen als heel mooi wordt ervaren. Noord-Europees vurenhout groeit namelijk heel langzaam. Dit komt door de koude en lange winters. Hierdoor heeft het hout een zeer fijne nerfstructuur. Dat zorgt voor een prachtig verfijnde en natuurlijke uitstraling van de tuinhuizen en blokhutten. Specifieke uiterlijke kenmerken zijn ook van toepassing op douglashout. Dit hout kenmerkt zich namelijk door de lichtroze kleur, die na verloop van tijd zal vergrijzen. Wilt u dat laatste niet, dan kunt u het hout altijd behandelen.


Voor zowel Noord-Europees vurenhout als voor douglashout geldt dat dit zeer duurzame houtsoorten zijn. Duxwood gebruikt alleen duurzaam en verantwoord gekapt hout. Met een Duxwood tuinhuis of Duxwood blokhut bent u dus niet alleen verzekerd van kwaliteit, maar ook van een duurzaam karakter.


Unieke, tienjarige garantie op alle Duxwood tuinhuizen en blokhutten

Noord-Europees vurenhout en douglashout zijn met het oog op duurzaamheid niet de eenvoudigste keuzes. Zo zijn er namelijk hardere houtsoorten. Echter, dankzij de high tech productie van Duxwood én de hoge druk impregnatie garandeert de fabrikant kwaliteit en duurzaamheid. Het feit dat zij een unieke tienjarige fabrieksgarantie op deze behandeling geven, zegt alles over het vertrouwen in hun producten.

 

Vindt de Duxwood blokhut/tuinhuis die bij u past

Bekijk op uw gemak ons aanbod Duxwood blokhutten en Duxwood tuinhuizen. Ze zijn verkrijgbaar in diverse formaten. Met enkele of dubbele deuren en indien gewenst met diverse formaten overkappingen. Per model kunt u uitgebreide beschrijvingen, foto’s en specificaties bekijken. Ook kunt u uw blokhut/tuinhuis helemaal samenstellen zoals u dat wilt. U kunt direct de gewenste opties selecteren. U bestelt uw Duxwood tuinhuis of blokhut eenvoudig en geheel veilig op onze website. Uw bestelling wordt thuis bij u afgeleverd. Heeft u eerst een vraag of heeft u hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden