Chalets

U kent het wel: de vakantiechalet. Het mooi ingerichte kleine maar fijne huisje waar u de tijd van uw leven hebt op een mooie locatie. Wat als u dit vakantiegevoel kan creëren in uw eigen tuin? Uw antwoord staat klaar op Tuindomein.be. Bij ons vindt u prachtige houten chalets voor in uw eigen tuin.

 

Het was nog nooit zo makkelijk om uw vakantie te (her)beleven in het comfort van uw eigen thuis. En dat op ieder gewenst moment. Bij ons vindt u de perfecte chalet waar u de kinderen een sleep-over in kan laten houden met hun vriendjes, u logees een gezellig eigen plekje kunt geven of zelf lekker even kan ontsnappen van de dagelijkse drukte. Een tuinchalet is een prachtige aanwinst voor elke tuin.

Producten 1-24 van 59

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Wat is het verschil tussen een blokhut en een chalet?

Het grote verschil tussen een blokhut en een chalet is in de eerste plaats het uiterlijk. Waar u bij het kiezen van een blokhut of tuinhuis vooral rekening zal houden met de oppervlakte en hoeveel spullen u kwijt kan, kijkt u bij het aankopen van een chalet net naar wat meer details. En naar extra uitstraling. Een blokhut of tuinhuis is vaak praktisch van aard. Een chalet is een echte extra leefruimte.


Bij Tuindomein vindt u de mooiste houten chalets in alle groottes en maten. Als u een chalet aankoopt om er effectief een extra logeerplek van te maken, is het natuurlijk belangrijk dat uw gasten beschermd zijn indien het zou regenen. Daarom kan u bij de keuze van een chalet er ook steeds voor kiezen om een extra overkapping te maken, zo kan men ook beschut buiten zitten of zonder zorgen spullen onder de overkapping laten staan. Dit geldt natuurlijk ook voor uzelf. In een fraai houten chalet is het heerlijk genieten, op welk moment dan ook. Indien u kiest voor een tuinchalet met overkapping, verlengt u dit comfort ook naar buiten toe.


Prachtige houten chalets te koop: welke moet u kiezen?

Tuindomein heeft prachtige houten chalets te koop. Maar welke moet u kiezen? Zoals bij alle grote aankopen, is het belangrijk om even na te denken waarvoor u uw aankoop het meeste gaat gebruiken. Er dient natuurlijk ook rekening gehouden te worden met het aantal personen dat in de chalet kan verblijven. Is uw tuinchalet puur voor eigen gebruik, als extra leefruimte voor kinderen of wordt het een gastverblijf?


Bij de aankoop van een houten chalet heeft u bij ons zoveel verschillende opties dat het ook wel even goed is om te bekijken welke oppervlakte u juist nodig heeft. Denk ook goed na of u er nog extra ruimtes in wilt maken. Indien u graag nog een extra ruimte zou creëren in uw nieuwe chalet, kan u ook steeds bij Tuindomein.be terecht voor nog wat extra bouwmateriaal. U kunt dankzij diverse opties vaak al direct uw ideale houten chalet creëren. Maar met een handige Harry in huis is het ook fijn dat u om de paar jaar de indeling van uw chalet kan veranderen. U kunt bij veel modellen namelijk wanden en indelingen veranderen.

Wenst u toch graag nog extra hulp dan staan de mensen van Tuindomein meteen voor u klaar. Zij geven advies en hun eerlijke mening wanneer u uw wensen duidelijk maakt en op deze manier heeft u in een mum van tijd de chalet van uw dromen in de tuin staan.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden